loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 1
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 2
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 3
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 4
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 5
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 6
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 7
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 1
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 2
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 3
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 4
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 5
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 6
Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual 7

Ningbo Super High Lumen Mini Lampu Lampu Warna-warni E14 0.3W 0.5W Pepaya Led Lampu Bohlam Dijual

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis fokus ing ningkatake teknologi kanggo ngembangake produk anyar kanthi rutin. Kita wis sukses nggawe Ningbo Super High Lumen Mini Lamp Colorful Bulbs E14 0.3W 0.5W Papaya Led Bulb Lights On Sale diluncurake kanggo umum minangka dijadwal. Kanthi fitur-fitur anyar, WENDA samesthine bakal mimpin tren industri. Wiwit diluncurake, Ningbo Super High Lumen Mini Lamp Colorful Bulbs E14 0.3W 0.5W Papaya Led Bulb Lights On Sale wis nampa pujian saka pelanggan. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu 05.LED Deco lamp.We terus yakin manawa aplikasi sing wiyar saka produk bakal mimpin industri kanggo berkembang lan maju. kanthi cepet.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WenDa
    Nomer Model:WD-AR91Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):14 24
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):15Fluks Luminous Lampu (lm):100
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25 - 60Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Ngalih Mode:Pasang ing sumber dayaLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32
    Jeneng produk:E14 bohlam pepayaTegangan:14V/24V
    Bahan:PCWarna bohlam:Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber
    Jumlah LED:3 bêsikDaya rate:0.5W
    IP Rate:lim lengkap IP65 WaterproofSertifikat:CE ROHS
    Sumber cahya LED:Chip LED Kab

    Pepaya bohlam panggantos E14 led bolam kanggo ruangan hiasan Natal

    Kemasan& Pengiriman

     

    Aplikasi

     

     

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk      

    E14 bohlam pepaya

    Jinis         

    E14

    Tegangan          

    14V/24V

    Bahan         

    PC

    Warna bohlam         

    Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber

    Jumlah led       

    3 bêsik

    Rate daya        

    0.18W

    Aplikasi       

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

    IP Rate           

    lim lengkap IP65 anti banyu

    Sertifikat       

    CE ROHS

    Ndeleng produk 

     

     

     

     

     

     

     

     

    Lampirake Sertifikat

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

      Waca perusahaan kita

     

      Waca kauntungan kita

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Werna nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect