loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 1
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 2
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 3
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 4
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 5
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 6
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 7
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 1
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 2
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 3
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 4
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 5
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 6
Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights 7

Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Natal Lampu Outdoor Waterproof Solar String Lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kaya sing dikarepake, WENDA mbukak produk anyar sing gumantung karo teknologi canggih lan karyawan sing sregep. Iku Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Lampu Luar Ruangan Natal Lampu String Solar Waterproof lan bisa diekspor kanthi sah menyang negara manca. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa menehi kontribusi kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan lampu Natal, Produsen Penjualan Langsung Kondisi Anyar Lampu Luar Ruangan Natal Lampu String Solar Waterproof ditampa kanthi akeh pangguna. WENDA duwe cita-cita dadi perusahaan sing unggul ing pasar. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal terus-terusan ngetutake aturan pasar kanthi ketat lan nggawe owah-owahan lan inovasi sing kandel kanggo nyukupi tren pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WenDa
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):5
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalDaya Rated:3, 6w
    Warna kawat:irengBahan:kabel karet ireng
    Warna LED:Putih AngetAplikasi:Dekorasi njaba
    Sertifikat:CE ROHS

     anget putih A60 A19 Festoon Globe Bulbs Cahya Garland Globe kabel tembaga LED String Light kanggo kamar njero ruangan lan ruangan dekorasi 

    Deskripsi Produk

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

     

    jeneng produk

    Lampu senar surya A19

    Warna bohlam

    Putih anget, disesuaikan ditampa

    Bahan
    kabel karet ireng

    Tegangan

    5

    daya dirating

    3.6W

    dawa

    disesuaikan ditampa

    IP:

    44

    warna

    Putih anget

    Suhu warna

    2500K—2700K

    Min pesen

    500PCS

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    48x36x38 cm(10 pcs/karton)  15kg / karton

    Pengiriman

    7-15 dina

    Ndeleng produk

     

     

     

     

     

     

     

    aplikasi

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect