loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 1
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 2
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 3
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 4
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 5
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 6
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 7
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 1
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 2
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 3
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 4
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 5
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 6
WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light 7

WENDA - Harga pabrik 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya gigi biru lampu banjir surya dipimpin 08.Solar garden light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing jaman iki, perlu kanggo perusahaan apa wae kalebu WENDA kanggo nambah kekuatan R&D lan ngembangake produk anyar kanthi rutin. Kemajuan ing teknologi ndadekke kita keuntungan Unlimited kang kalebu produk ditambahi advantages.Factory price 50W waterproof IP65 outdoor flood light panel surya waos biru cahya banjir solar dipimpin iku sampurna kanggo area(s) saka Solar Banjir Lampu. We strictly kelet kanggo konsep desain ngelmu, kang nyumbang kanggo katon unik lan gampang kanggo nggunakake kinerja WENDA kita. Kajaba iku, kita ora nate nggunakake bahan mentah sing luwih murah lan mesthekake yen kabeh wis diuji dening inspektur QC, saengga njamin kualitas Lampu Banjir Surya. Kita yakin produk kita kanthi akeh kaluwihan bisa nggawa keuntungan kanggo kabeh pelanggan.

    Panggonan Asal:CinaAplikasi:njero ruangan lan njaba
    Suhu Warna (CCT):5000K (Awan)Tegangan Input (V):DC 6V
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):1000Garansi (Taun):2-Taun
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):50000Jeneng produk:Lampu sorot sing bisa diisi ulang
    Panel surya:Panel Surya Poli 1.6W 5.5Vtembung kunci:LAMPU BANJIR SURYA
    Bahan:ABS + PCChip LED:SMD5730
    anti banyu:IP65 Waterproof Dhuwur

    Presentasi produk
    Lampu darurat ruangan
    Fungsi Musik Bluetooth
    Fungsi Ngisi daya kanggo telpon
    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu sorot sing bisa diisi ulang
    Bahan
    ABS
    daya
    50W
    panel surya
    Poly-silikon dening 1.6w 5.5v
    Baterei 
    baterei Lithium 12000mA
    Output Lum
    1000lm
    Sumber Led
    SMD5730
    Ukuran
    UKURAN 31,5 X 21 CM
    Wektu kerja
    >8H
    Ngisi wektu
    8H
    anti banyu 
    IP65
    Fungsi
    1. Lampu darurat
    2.Abang lan biru sumunar warning
    3. Musik waos biru
    4. Capecity gedhe lan tahan suwe
    5. USB Rechargeable
    Gambar rinci
    Gambar detail produk
    产品细节图 +产品细节介绍






    Antarmuka pangisian daya
    Kabel USB







      Lumen dhuwur 50w dening SMD5730




       
    Port speaker Bluetooth:Volume dhuwur








      Panel surya: Poli-silikon 1.6W 5.5V




    Lampu banjir solar kanggo lampu darurat ruangan








    Fungsi musik Bluetooth








    Kabel USB bisa diisi daya kanggo telpon
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect