loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 1
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 2
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 3
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 4
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 5
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 6
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 7
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 1
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 2
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 3
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 4
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 5
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 6
Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep 7

Bar ruangan ganti warna cahya munggah mewah dipimpin kursi bar Furnitur digunakake meja kanggo ngarep

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Aplikasi teknologi nduweni peran penting ing proses pangembangan lan manufaktur produk. Digunakake sacara wiyar ing pemandangan aplikasi (e) Tabel Bar, produk kasebut wis entuk popularitas. Adhedhasar pengambilan keputusan strategis ilmiah, didorong dening kemampuan operasi sing kuat, lan didorong dening teknologi lan kemampuan R&D, produk sing dikembangake lan diprodhuksi duwe posisi lan tujuan sing jelas. WENDA bakal terus maju lan fokus kanggo ningkatake teknologi, saengga nggawe lan nggawe produk sing luwih cocog karo kabutuhan pelanggan. Kita ngarahake mimpin tren pasar sedina.

    Panganggone spesifik:Tabel Bar, BAR SETPanggunaan umum:Furnitur Komersial, Furnitur Komersial, Furnitur Komersial
    Tipe:Bar Furniture, Bar FurnitureMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar Ngarep, BarGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:Plastik, PE PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:Cina
    Nomer Model:Kursi Bar & Mejaowah-owahan warna:Versi RGB, owah-owahan warna
    Sertifikat:CE / ROHS / FCCkonsumsi daya:kurang
    Kanthi adaptor:anti banyuwektu pengisian:4-6 jam
    Wektu kerja:8-12 jam

     
     
     
    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk
    meja lan kursi restoran 
    Item
    HJ3038A/B
    Bahan
    pe& Dibangun ing LED
    Ukuran
    meja: 80 * 80 * 71 kursi: 60 * 60 * 80
    Bobot
    Tabel: 12 kg  kursi: 9kg
    Warna Cahya
    RGB 16 werna bisa diganti
    Baterei
    3.7V 4400ma
    Watt
    7.2W
    Umur urip
    50.000-80.000
    Wektu Isi Ulang
    4-5 jam
    Wektu Kerja
    8-12 jam
    anti banyu
    IP65
    Tegangan
    DC4V 7.2W
    Rincian Pangiriman
    7-15DAYS
    Sertifikat
    CE/RoHS
    Paket
    tas PP, gelembung lan karton
     
    Gambar rinci

     

     

    Remot kontrol

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect