loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 1
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 2
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 3
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 4
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 5
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 6
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 7
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 1
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 2
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 3
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 4
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 5
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 6
WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini 7

WENDA - Lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE ing njero ruangan lampu bohlam mini

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise eksplorasi jangka panjang lan kerja keras, WENDA wis ngluncurake lampu kulkas sing dipimpin profesional kanthi sertifikat CE sing mimpin industri. Pangopènan jangka panjang daya saing pasar sing kuwat ora bisa dipisahake saka penekanan ing bakat lan teknologi. Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita mesthekake WENDA kita duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur lampu kulkas sing dipimpin Profesional kanthi sertifikat CE ndadekake luwih larang.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WD-YH048
    Tipe Defrost:Auto-DefrostUkuran (L x W x H):68*28*16cm
    Daya (W):1Tegangan (V):230
    kahanan:anyarLayanan sawise-sales kasedhiya:Bali lan Panggantos
    Garansi:3 taunTipe:Ngisor-Freezer
    Bahan:PlastikFitur:TERMOELEKTRIK
    Instalasi:PORTABELKapasitas Freezer:22,4L / 29,4L / 39,4L / 49,4L
    Kapasitas kulkas:10L-318lAplikasi:Komersial
    Sumber Daya:Listrik, Listrikwarna:Putih Murni
    Sertifikasi:ce, EMC, RoHS

    Deskripsi Produk

     

    Bohlam kulkas LED E14
    PMMA& Polikarbonat 
    Dhiameter 22mm * Dhuwur 58mm 
    12 LED SMD3528 


    Jeneng produk Volt.
    (V)
    Watt.
    (W)
    Tipe LED. LED
    Qty.
    Lm dhasar ukuran
    (mm)
    Urip (Jam)
    Bohlam kulkas LED E14 AC 220-240V 1 3528 12 40 E14 Dia22*H58 30000

     

     

    Packing Ukuran CTN
    (cm)
    Kotak Tengah
    Ukuran (cm)
    Ukuran Box Cilik
    (cm)
    G.W.
    (kg)
    N.W.
    (kg)
    500 pcs/CTN 68*27.8*16 13*13*6.5 2.4*2.4*5.8 7 6

    Aliran Produksi

     

    Packing&pengiriman

     

    Informasi perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    PRODUK UTAMA

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.


     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect