loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 1
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 2
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 3
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 4
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 5
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 6
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 7
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 1
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 2
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 3
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 4
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 5
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 6
230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string 7

230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis nggawe kemajuan gedhe ing pangembangan roducts. 230V Outdoor kabel karet lampadine E14 lampu kilat strobo bohlam lampu natal kedip-kedip lampu led string lampu punika produk saka perusahaan kita digawe dening negara-of-the-art teknologi. Inovasi teknologi minangka faktor penting kanggo produk kanggo mbentuk daya saing inti lan njaga keunggulan kompetitif. WENDA bakal ngupayakake kaunggulan kanthi mbangun prinsip kerja kanggo njamin kualitas kanggo kaslametan lan ngupaya inovasi kanggo pangembangan, ing kabeh sing diwenehake. Kita manteb ing ati sing kita bakal ngatasi kabeh kangelan lan alangan kanggo nggawe sukses ing pungkasan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000HSuhu kerja (℃):-20-40
    dawa:3m, 5m, 10m utawa ngatur, 3m, 5m, 10m, utawa ngatur dawaJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu led dekorasi ruanganLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:Lampu tali sabuk E14Bahan kawat:Kabel karet
    Warna kabel:Kabel putihSoket:E14
    Jarak:20cm, 25cm, utawa ngaturWarna Led:sumunar putih

    230 V Luar Ruangan kabel karet lampadine E14 flash lampu strobo lampu tahan air Natal berkedip lampu led string

    Panuku Umpan Balik

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W06

    Jeneng barang:

    E14 dipimpin lampu senar sabuk putih sumunar

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Putih

    Ukuran kawat:

    H05RN-F 2*1.0mm2 karo plug 1.5m

    Tegangan Input:

    220-240V

    Daya Output:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    3m / 15 bolam, 4m / 20 bolam,(bisa disambungake)

    Jarak:

    20 cm

    Soket:

    Soket E14 kanthi bohlam led T25

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Kelip-kelip putih

    Packaging:

    20 set/ctn

    Ukuran karton:

    52*26*48cm/ctn

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
     
    Cocokake Kabel Ireng 
     

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 1 pcs/kotak batin, 20 pcs/karton
    karton ukuran: 52*26*48 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect