loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 1
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 2
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 3
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 4
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 5
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 6
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 7
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 1
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 2
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 3
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 4
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 5
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 6
Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 7

Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Kain sing sehat lan ramah lingkungan ora bakal nyebabake kulit sing sensitif dadi suar lan dadi gatel, ora nyaman utawa malah ora bisa ditahan.
    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan industri amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Outdoor lawn desain snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Intine, kinerja produk lan kualitas sing umumé mutusaké dening bahan mentahan sawijining. Ing syarat-syarat bahan mentahan Outdoor lawn desain snowflake laser lamp Natal laser projection lamp, padha wis liwat kathah tes ing komponen kimia lan kinerja. Kanthi cara iki, kualitas WENDA dijamin saka sumber.

    Panggonan Asal:CinaRating IP:IP65
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):50000Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Aplikasi:Dekorasi njero ruangan ruanganJeneng produk:lampu laser
    sumber daya:Plug-inDaya Rated:4.2w
    Sertifikat:CE ROHSDianggo:Dekorasi Festival Natal


     

     

    Aplikasi

     

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 9Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 11

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 13

     

    Deskripsi Produk

    Jeneng barang: Laser projection led lamp 

     

    Bahan: ABS, warna cangkang: ireng, abang, ijo, biru
    Sumber daya: 110-265V, 50-60Hz
    Daya: 6 W
    Proteksi: IP65
    Mode: mlaku dhewe
    Sumber cahya: laser ijo 532nm tangan 50MW, laser abang 650nm/100mW

    Plug: EU/UK/US

    Aplikasi: Outdoor / Indoor 

    Waterproof IP Rate: IP65

     

    30 pcs / karton, GW: 16.5KG
    Ukuran kotak: 58.8*36.5*40 CM
    Aplikasi: njaba lan njero ruangan
    Fitur: abang lan ijo 2 warna, bisa dipasang ing suket utawa dipasang ing tembok
    Pola: pola umum yaiku pola bintang, lan ana 4 Pola, 6 Pola, 12 Pola, 20 Pola lan pola liyane sing bisa dipilih.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 15Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 17Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 19Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 21

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 23Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 25

    Sertifikasi

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 27 

    Kemasan

    Outdoor lawn design snowflake laser lamp Natal laser projection lamp Laser led light Company - Wenda Deco 29 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect