loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 1
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 2
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 3
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 4
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 1
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 2
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 3
WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light 4

WENDA - 220 V 5 m 10 bohlam kabel hitam tahan air Berkedip lampu string outdoor penggunaan Explosive flash string light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Duwe digunakke sing paling apik lan paling padhang kanggo gabung kita, WENDA nemokake iku luwih gampang lan luwih efisien kanggo ngembangaken produk ing rutin basis.220V 5m 10 bohlam kabel ireng anti banyu Sumunar string cahya outdoor nggunakake asil Newest nggabungke kabeh efforts lan kawicaksanan kita karyawan. WENDA darmabakti kanggo mesthekake yen sampeyan nampa layanan kelas ndhuwur, saben wektu. Kanthi pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun ing wilayah kerja iki, WENDA wis berkembang dadi produsen lan pemasok sing sugih ing pasar, lan ana kemungkinan gedhe manawa perusahaan bakal duwe pangembangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:KYG45-031
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):5Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):100000hSuhu kerja (℃):30c
    dawa:5MJeneng Liburan:Halloween
    Gaya:1Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:240VDaya Rated:15W
    Aplikasi:Dekorasi njabaBahan:Plastik
    Jeneng produk:lampu Sabuk LED kelip-kelipwarna:putih
    ukuran:5MJumlah LED:10 led
    Fitur:Waterproof Adjustabledaya:Euope Plug
    Efikasi Luminous (lm/w):50

     

    Deskripsi Produk

     

    Rincian:

    Aplikasi:

    sertifikat:

    Pabrik:

     

    Informasi Perusahaan

     

    --------------------------------- Profil Perusahaan -------------- ------------

      Perusahaan kita melu riset peralatan lampu LED, desain, produksi, perdagangan manca lan tuku. We utamané gawé E27 belt light, garland string light, Globe string light, festoon belt light, karet string light, E14 LED Lamp, led pepaya light, led mini lamp, LED Globe lamp, Led Kulkas lampu, led table lamp, led street light, led banjir lampu, lampu Kolam LED, lampu sorot LED, lampu panel LED, lampu downlight LED, lampu tabung LED, lsp. 

     

    Layanan Kita

     

    1.Napa milih kita?

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    2 * Babagan Sampel

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

     

    3 * Wektu Pangiriman:

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    4 * Syarat Pembayaran:

    1) L/C, TT,  serikat barat,Paypal.

    2) T / T, 30% prepayment, imbangan payed sadurunge pangiriman. L / C uga ditampa.

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    5 * Packing:

    1pcs ing kothak lan 500pcs ing karton .Produk beda karo nomer paket beda.

     

    6 * Rincian Pangiriman:

    1).Produk bakal dikirim metu sakcepete sawise konfirmasi pembayaran.

    2) Kita asring ngirim produk kanthi TNT, DHL, EMS, UPS. butuh wektu cendhak, mbok menawa 3-5 dina, yen sampeyan duwe panyuwunan, please don’t ragu-ragu marang kita.

    3) Kanggo pesenan jumlah gedhe dening segara (LCL / FCL).

     

    We are looking nerusake kanggo priksaan awal! Muga-muga bisa

    netepake hubungan bisnis kanthi dhasar keuntungan lan prinsip kesetaraan. Sugeng rawuh kanggo kerjasama jangka panjang.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect