loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 1
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 2
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 3
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 4
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 5
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 6
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 7
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 1
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 2
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 3
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 4
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 5
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 6
Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65 7

Komersial festoon led light string E27 outdoor festoon lighting 100m waterproof IP65

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tetep munggah karo tren pembangunan pasar, maju karo kaping, liwat analisis industri profesional lan posisi pasar pas, gumantung ing kekuatan produksi kuwat lan pasukan technical kuwat, Commercial festoon mimpin senar cahya E27 ruangan festoon cahya 100m waterproof IP65 wis diprodhuksi. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo Manufaktur sampurna saka WENDA.Komersial festoon mimpin lampu string E27 ruangan festoon cahya 100m anti banyu IP65 iki digunakake digunakake ing lapangan (s) cahya Holiday Liyane lan kaya. Iku teknologi sing ndadekake perusahaan stands metu saka saingan liyane.WENDA bakal fokus ing nambah kita saiki-digunakake teknologi manufaktur lan ora bakal mandheg inovasi lan ngembangaken teknologi inti kita dhewe. Muga-muga ing sawijining dina kita bakal dadi pimpinan ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-90Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    dawa:10m / 20 soketJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder ireng E27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:10m / 20pcs
    Dasar soket:E27Ukuran kabel:H05RN-F 2 * 1,0mm2 karo 1,5m EU / AU-plug
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:Dekorasi Sabuk Outdoor Chain Festoon B22 E27 Commercial String LightEfikasi Luminous (lm/w):40

    Aplikasi

    Lampu festoon dekorasi ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, natal, taman, teras lan liya-liyane.

    Presentasi produk
    Jeneng produk
    Lampu festoon kabel bunder E27
    Bahan
    Kabel karet VDE-H05RN-F 2x1.0mm2
    daya
    Max 15w kanggo saben soket
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Jinis Lamp-house
    E27/B22
    Cocokake bohlam
    G45/G50/A60
    dawa
    10m, 20m, 50m, 100m
    Jarak
    30cm, 50cm, 100cm
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci
    Bulb sing cocog
    Rekomendasi Produk
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    10 PCS
    10 PCS / CTN
    UKURAN 48X38X40CM
    21KGS
    Pangiriman cepet
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express
    Sertifikat
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka supplier lampu ruangan profesional lan karakteristik, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal, Led lampu meteor salju. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kabeh produk kita CE lan ROHS disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect