loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 1
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 2
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 3
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 4
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 5
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 6
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 7
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 1
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 2
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 3
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 4
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 5
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 6
IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm 7

IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA isih eling nalika kita sukses ngembangaken produk anyar - IP65 LED meteor shower rain lights outdoor meteor lights led 30cm 50cm 80cm. Produk pancen anyar lan ana sing beda. teknologi dhuwur-mburi sing diadopsi kanggo Pabrik prodhuk. Nalika produk diprodhuksi lan digunakake ing lapangan (s) cahya Liburan Liyane, stabilitas lan kaluwihan bisa kebak diputer metu. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal ngembangake bisnis luwih akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:ip44
    Tegangan Input (V):20Fluks Luminous Lampu (lm):35
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40Indeks Rendering Warna (Ra):70
    dawa:30cm, 50cm, 30cm, 50cmJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, Instalasi ProyekUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:Lampu Meteor Led Kab
    Jumlah LED:24 led, 36 ledWarna LED:Putih Warm White Colorful
    sumber daya:3wTegangan Output:5,5v

    Deskripsi Produk
    Aplikasi: Dekorasi ruangan kanggo wit, lan njero ruangan kanggo Bar, Pesta lan Taman
    Jeneng produk
    Lampu Meteor Led Kab 
    Bahan
    tabung PC
    Dawane / Ukuran
    30cm, 50cm
    Dhiameter saka tabung
    10 mm
    daya
    0-5w
    Tegangan output
    5.5V, 50-60Hz, 500mA
    Jinis
    8 pc
    Jumlah Led
    30cm/24led, 50cm/48led
    warna
    Putih, putih anget, warni
    Fungsi
    Waterproof IP44, Disambungake
    Gambar rinci





    Clear PC TUBE  8 pc
    30CM UTAWA 80CM dawa 






    dawa:
    30cm / 24 led
    50cm / 36 led







    Akeh werna: biru, abang, ijo, ungu, putih, kuning






    PC TUBE diameteripun: 10mm








    Konektor PVC Clear







    Konektor lanang lan wadon




    sumber daya:
    Input: 100-240v
    Output: 5.5V, 50-60Hz, 500mA
    Presentasi produk
    Packing&Pengiriman
    daya
    Kap lampu
    MOQ
    Packing
    Pengiriman
    3W
    PC
    100PCS
    1 pcs/kotak
    Miturut udhara, kanthi ndeleng, kanthi nyata
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, Minangka profesional 10 taun pengalaman ekspor lan supplier cahya ruangan karakteristik. 1.We nawakake sawetara 1) Lampu sabuk pengikat, 2) Led deco bolam, 3) Lampu sorot, 4) Lampu Natal, 5) Lampu dekorasi ruangan lan njero ruangan, 6) Dhukungan OEM& pesenan ODM. 2. We dumunung ing Kutha Ningbo karo akses port transportasi trep. 3. Peralatan produksi lan kapasitas pasokan. 4.Prodhuksi kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo 1) Negara-negara Eropa (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), 2) Australia&Selandia Anyar, 3) Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia. 5.Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS Disetujui, Kita Pemasok Diverifikasi. 6. Jaminan Kualitas: Ndhukung bali tanpa syarat Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect