loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Sensitivitas tekanan sing luar biasa: produk kasebut minangka asil teknologi sing dipatenake. Iki ngidini njupuk akurat saben stroke tulisan tangan sawise tangan utawa stylus ndemek layar.
    Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Sawise eksplorasi sing suwe, WENDA wis ngluncurake set perabot bar / meja bar sing dipimpin. Set Furnitur bar / meja bar sing dipimpin cahya penting banget kanggo inovasi teknologi ing proses riset lan pangembangan. WENDA bakal tansah netepi filosofi bisnis kejujuran, inovasi, integritas kanggo mbukak bisnis kita. Kita pitados bilih kanthi gabungan efforts kabeh karyawan, kita duwe cukup skills lan kabisan kanggo ngatasi kabeh alangan lan kangelan kanggo nggawe sawetara prestasi ing mangsa.

    Panganggone spesifik:Kursi BarPanggunaan umum:Furnitur Komersial
    Tipe:Perabot BarMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar NgarepGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:zhejiang, china
    Jeneng merek:wendaNomer Model:junekim 0060


     

    Deskripsi Produk

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

     

    jeneng produk

     meja lan kursi restoran 

    item

    HJ3038A/B

    Bahan

    pe& Dibangun ing LED

    Ukuran

    meja: 80 * 80 * 71 kursi: 60 * 60 * 80

    Bobot

    Tabel: 12 kg  kursi: 9kg

    Warna Cahya

    RGB 16 werna bisa diganti

    Baterei

    3.7V 4400ma

    Watt

    7.2W

    Umur urip

    50.000-80.000

    Wektu Isi Ulang

    4-5 jam

    Wektu Kerja

    8-12 jam

    anti banyu

    IP65

    Tegangan

    DC4V 7.2W
    Rincian Pangiriman

    7-15DAYS

    Ndeleng produk

     

     

    Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 9Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 11Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 13Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 15Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 17Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 19Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 21Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 23

     

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 25 

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

    Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 27 

    bali menyang omah

    Kualitas Bar Furnitur set / dipimpin cahya munggah bar meja Produsen | Wenda Deco 29 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect