loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 1
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 2
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 3
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 4
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 5
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 6
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 7
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 1
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 2
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 3
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 4
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 5
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 6
Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 7

Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 9
    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Berkat usaha para karyawan WENDA, karya pengembangan kami berjalan dengan lancar dan efisien. Rega warni lampu natal zhejiang iklan kita smd b22 e14 e27 led ngganti lampu bohlam lampu kanggo dekorasi ruangan lan panggunaan liburan dikembangake kanggo mimpin tren industri kanthi fitur-fitur anyar lan penampilan unik. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi saka Lampu LED. Wiwit awal, WENDA wis tetep ing prinsip bisnis 'integritas' lan prewangan pikiran 'nawakake pelanggan sing paling apik saka kita'. Kita kanthi manteb ing ati sing kita bakal nggawe sukses gedhe ing mangsa.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK285Aplikasi:ruangan, Lampu ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:e27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):200Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25 - 40Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Tegangan:220Vwarna:Putih + RGB
    Watt:0.6WGaransi:2 taun
    Sumber cahya LED:SMD5050Bahan:Tutup PC
    sertifikat:CE ROHSMOQ:1000 pcs


    ad zhejiang christmas light colorful price smd b22 e14  "lampu led e27 kab  lampu lampu kanggo dekorasi ruangan lan nggunakake liburan

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek WEDNA
    Item No G45 E27
    LED QTY 8 krip
    CCT3000K--5000K
    Tegangan 230V
    daya 0.6W
    saiki15mA
    Ukuran45 × 70 mm
    Packing 25PCS ING KOTAK
    MOQ1000 pcs
    PengirimanDikirim ing 7-15 dina sawise pembayaran

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 11Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 13
     Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 15Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 17Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 19Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 21
     

    Aplikasi
    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 23
     
     
    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

    Informasi Perusahaan

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 27Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 29 

    Kemasan& Pengiriman

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 31 

    Sertifikasi

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 33 

    FAQ

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 35 

    bali menyang omah

    Perusahaan lampu natal warna-warni g45 sing paling apik - Wenda Deco 37 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect