loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Nampilake kemampuan stabilisasi sing apik, digunakake ing.
    Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    We nggawa macem-macem kualitas premium saka WENDA kang kita supply lan perdagangan. Kanggo njamin 14v 24v 0.18w Taman Dekorasi Pesta Opal Dingin Putih E14 T18 kinerja bohlam filamen pepaya, teknologi sing diadopsi sacara teknis migunani lan layak. Gumantung saka sifate, produk kasebut akeh digunakake ing lapangan Lampu LED. WENDA duwe cita-cita dadi perusahaan sing unggul ing pasar. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal terus-terusan ngetutake aturan pasar kanthi ketat lan nggawe owah-owahan lan inovasi sing kandel kanggo nyukupi tren pasar.

    Panggonan Asal:zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:WD-NC-026Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:plastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):14/24v
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:1Sertifikasi:ce, RoHS, CE ROHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, Instalasi Proyek
    Jeneng produk:E14 T18 bohlam filamen pepayaTegangan:14/24V
    daya:0.18WCCT:2700-2900K
    werna cahya:Cahya Putih AngetDianggo:Dekorasi Taman
    Rating IP:IP44Bahan:Plastik
    MOQ:1000 pcs


    katrangan produk

    14v 24v 0.18w Taman Dekorasi Pesta  Opal Dingin Putih  E14 T18 bohlam filamen pepaya

    Jeneng produkE14 T18 bohlam filamen pepaya
    Tegangan220v
    daya0.18w
    CCT2700-2900k
    Werna cahyaCahya Putih Anget
    PanganggoneDekorasi Taman
    Rating IPIP44
    SertifikasiCE ROHS
    BahanPlastik
    MOQ1000PCS

    Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 9Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 11Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 13Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 25Kualitas 14v 24v 0.18w Cold White E14 T18 pepaya filament bulb LED Deco lamp Produsen | Wenda Deco 27

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect