loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 1
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 2
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 3
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 4
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 5
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 6
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 7
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 1
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 2
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 3
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 4
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 5
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 6
Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 7

Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Christmas Decoration PVC Outdoor Led Rope Lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 10

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 12

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Iki minangka salah sawijining produk sing laris saka WENDA. Inovasi teknologi promosi produk kanggo entuk posisi sing ora bisa dikalahake ing kompetisi sing sengit. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu lampu senar sing dipimpin.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim0065Aplikasi:preian
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PC TubeTegangan Input (V):220v
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000


    Deskripsi Produk
    Jeneng barangLampu led tali
    Merk jeneng wenda
    Tegangan Input 220v
    daya 0.06w / Led
    warna LED 

    putih anget, putih dingin, abang, biru, kuning lan warni-warni

    Jeneng preianNatal
    LED

    1m / 36 led

    dawa
    10M disesuaikan
    Nglindhungianti banyu
    Bahan
    PVC

     

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 15Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 17Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 19Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 21Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 23    

    Produk Utama
    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 25Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 27Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 29
    Informasi Perusahaan

     

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 31

    Kemasan& Pengiriman

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 33

    Sertifikasi

    Produsen Lampu Rope Led Outdoor PVC Dekorasi Natal | Wenda Deco 35 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect