loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 1
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 2
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 3
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 4
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 5
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 6
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 7
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 1
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 2
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 3
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 4
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 5
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 6
220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 7

220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk kasebut nduweni permukaan sing alus. Ing tahap polishing, bolongan wedhi, blisters udara, tandha pocking, burrs, utawa bintik ireng kabeh diilangi.
    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA nggunakake pamikiran inovatif sing unik lan kemampuan inovasi sing kuat, kita wis ngembangake produk anyar kanthi makna lintas umur. Iki dirancang miturut standar nasional. WENDA bakal terus nglumpukake luwih akeh elit industri lan nambah teknologi kanggo nganyarke awake dhewe. Kita ngarep-arep bisa nggayuh tujuan kanggo mujudake produksi mandiri tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-45dawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu festoon
    jeneng item:G50 lampu senar bohlam beningBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:Ireng, PutihJumlah bohlam:5m / 10pcs, 10m / 20pcs
    Warna bohlam:CethaDudukan lampu:Ndandani
    Tegangan output:24VJarak bohlam:50 cm
    Disambungake:Bisa disambungakejeneng produk:Taman Patry Dekorasi String Lampu Teras Outdoor Patio Lighting


    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    G50W03

    Jeneng barang:

    Lampu senar bohlam putih anget G50

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Tegangan Input:

    220-240V

    Tegangan Output:

    24V

    Daya Output:

    9W

    dawa:

    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam (bisa disambungake)

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    G50 bohlam plastik (tetep)

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Kemasan:

    10 pcs/ctn (5 pcs/ctn)

    Ukuran karton:

    58*34*30cm(63*33*28cm)

    Bobot reged:

    6-7kgs / ctn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44). 
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Aplikasi

     220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 9

    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 11

    Gambar rinci

     220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 13220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 15220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 17220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 19

    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 21220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 23

     

    Sertifikasi

    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 25 

    Kemasan& Pengiriman

    Kemasan : 10 pcs/karton
    karton ukuran: 58*34*30 cm
    Bobot reged: 7kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa 10M, 20M, 30M sing disesuaikan saben senar. lan jarak bisa uga 50cm utawa 100cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Pangiriman Rincian: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai



    Aliran Produksi

    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 27220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 29220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 31 

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    220 V 5 M Tahan Air Gaya Vintage Pesta G50 Globe Lampu String Teras Teras Luar Ruangan Lampu Teras 33

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect