loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 1
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 2
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 3
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 4
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 5
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 6
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 7
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 1
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 2
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 3
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 4
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 5
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 6
Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 7

Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 9
    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    WENDA sawise riset pasar jangka panjang, kita wis nggawe produk anyar sing beda karo kanca-kancane. Iki dirancang kanggo nyukupi kritéria industri. WENDA kanthi kualitas lan reputasi apik, wis menangake reputasi apik ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim0013Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    CRI (Ra>):80Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    voltase:3VBahan:ABS + PET + kawat karet + bohlam plastik
    Ukuran panel surya:21,5x13,5cmdawa:5m&10m
    Dianggo:Dekorasi njero ruangan ruangan


     

    Deskripsi Produk
    item:
    Lampu senar Natal G50 Solar 
    dawa:5m lan 10m
    Sumber LED:
    Kawat tembaga
    Ukuran bohlam:
    Bohlam G50 kanthi diameter 50mm
    Emiting werna:
    Warm white, warna-warni
    wektu ngisi daya:
    6-8 jam
    daya: 5W
    Umur:30000h
    IP Rate:IP44
    Aplikasi:Indoor utawa Outdoor (anti banyu)
    Disambungake:
    NO
    Layanan:
    OEM, ODM
    Packing:
    1 pcs/box, ukuran box : 30 x 18 x 12 cm

     

    Gambar rinci

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 11Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 13Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 15Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 17Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 19Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 21

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 25Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 27 

    Kemasan& Pengiriman

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 29 

    Sertifikasi

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 31

    bali menyang omah

    Customized wedding g50 taman patio string lampu produsen Saka China | Wenda Deco 33 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect