loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 1
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 2
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 3
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 4
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 5
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 6
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 7
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 1
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 2
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 3
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 4
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 5
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 6
WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights 7

WENDA - China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bulbs LED string lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA ngandelake akumulasi teknis lan pengalaman industri pirang-pirang taun, kanthi nggabungake pakaryan tradisional kanthi teknologi modern, kanthi sukses ngembangake Lampu String Liburan Luar Ruangan Pesta 220V China Kanthi Soket sing Diturunake Lampu String Pernikahan Lampu LED. Teknologi canggih mbantu kita mesthekake China LED 220V Party Outdoor Holiday String Lights Kanthi Dropped Sockets Wedding String Lights LED Bohlam kualitas, nambah efisiensi manufaktur, lan nyuda input tenaga kerja. Wis akeh nggunakake ing lapangan (s) saka LED Light Strings. WENDA bakal terus maju lan fokus kanggo ningkatake teknologi, saengga nggawe lan nggawe produk sing luwih cocog karo kabutuhan pelanggan. Kita ngarahake mimpin tren pasar sedina.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0028Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karetCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vFluks Luminous Lampu (lm):40-80
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 45Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Dianggo:cahya taman

     

    Deskripsi Produk

     

    Merk  asale zhejiang, china
    daya 
    Max 15W kanggo saben soket
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Warna Kabel
    Ireng lan putih
    Cocokake bohlam
    E27
    Angkat wektu  30000h
    dawa
    5M, 10M, 20M utawa Custom
    Jarak
    50cm, 100cm utawa Custom
    Plug
    Kabel daya AU/EU/UK 1.5m
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect