loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 7
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 7

Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 11

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 13
    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 14

    Teknologi canggih sing dikenalake lan dianyari kanggo produksi produk sing luwih efisien lan stabil. Fungsine sampurna ing skenario aplikasi saka String Lampu LED. Sawise Komersial kualitas connectable globe werna njaba ngarep Patio party dekorasi Vintage mimpin festoon solar waterproo G50 senar lampu miwiti menyang pasar, kita wis gained akèh support lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. WENDA bakal terus nganggo strategi pemasaran ilmiah lan maju kanggo fokus ing ekspansi pasar, mbentuk jaringan dodolan lengkap ing saindenging jagad. Menapa malih, kita bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo kumpul talents, njupuk kawicaksanan inovatif lan competitive disaring kanggo pembangunan long-term perusahaan kita.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim009Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:IP44, IP65
    Bahan Body Lampu:Kawat karetTegangan Input (V):220v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):30
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 45Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Bahan:Kawat karet
    Gaya:G50 solar waterproof string light


    Deskripsi Produk

     

    Bahan

    Kawat karet

     jinis

    G50 solar waterproof string light

    Tegangan output

    24V

    daya dirating

    15W

    dawa

    5m lan 10m

    Warna bohlam

    Abang, Ijo, Biru, Kuning

    Tegangan Input (V)

    220v

    Garansi (Taun)

    2-Taun

    Jeneng Liburan

    Natal

    IP Rate

    IP44, IP65
    Bulb qty

    5m / 10pcs, 10m / 20pcs

    Wadhah lampu

    Ndandani

    Jarak Bohlam:

    50 cm
    Working Lifetime30000

     

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 15Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 17Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 19Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 21 Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 23Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 25Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 27Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 29

     

     Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 31

    Produk sing gegandhengan
     klik gambar kanggo ngetik

     

    Panuku Umpan Balik

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 35Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 37 

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 39

     

    Informasi Perusahaan

     

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 41 

    Produsen lampu festoon surya aldi kualitas | Wenda Deco 43

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect