loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3.We milih supplier bahan baku nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality 2 leds warm white amber color 24v dc E14 led bulb lamp Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 11

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 12

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    WENDA wis nglumpukake pengalaman pirang-pirang taun. Sawise Outdoor 2 leds warm white amber color 24v dc E14 led bulb lamp diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. WENDA tansah meksa menang kanthi "kualitas", lan wis entuk pangenalan lan pujian saka akeh perusahaan kanthi layanan sing berkualitas.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Taman Tema, Natal, Festival,
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):12v 14v 24vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber Daya:DC, AC
    Sumber cahya:LEDNgalih Mode:Sensor
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Bahan:plastik
    ukuran:18*48 mmRating IP:IP44
    Watt:0.3w, 0.5wChip LED:2 LED
    Dianggo:Dekorasi ruanganFungsi:Ngurangi konsumsi daya


    Presentasi produk
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 15
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 17
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 19
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 23
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 25
    Deskripsi Produk
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 27
    Aplikasi
    Dekorasi njero ruangan ruangan kanggo liburan
    Item No
    SZ-E14B01
    Jeneng produk
    E14 pepaya led lamp
    Bahan
    Plastik + Aluminium
    Tegangan/daya
    12V-14V / 0.18W, 24V / 0.5W
    Sing duwe
    E14
    Ukuran Bulb
    18*48 mm
    Tipe Led

    DIP/3 led
    Warna Bulb
    Bening, Biru, Abang, Ijo, Kuning, Ungu
    Emiting werna

    Warm white, putih, biru, abang, ijo, kuning, ungu
    Gambar rinci




    E14  Lampu led AC/DC 24v 1w
    2 led photosensor putih 
    Fungsi: Ngurangi konsumsi daya

    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 29
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 31




    Body plastik+aluminium





    Werna amber, lan warna bisa disesuaikan
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 33
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 35
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 37
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 39
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 41
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 43
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 45
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 47
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 49
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 51
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 53
    Cocokake E14 Kabel 
    Lampu senar kabel E14 ireng
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 55
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 57
    Lampu senar E14 kabel putih
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Kabel ireng E14 senar lampu karo  ring anti banyu
    E14 bolam warna-warni lampu senar 5m 20 bolam
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 59
    Kualitas 2 led anget putih amber werna 24v dc E14 dipimpin lampu bohlam Produsen | Wenda Deco 61
    Kabel ireng E14 senar lampu karo   ring anti banyu
    E14 bolam putih string lampu 5m 20botol
    Waterproof IP44, Tegangan rendah, Bisa Disambungake
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    1000PCS
    1000 PCS / CTN
    35*25*25CM
    9KGS/CTN
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Kanthi segara, udara lan ekspres
    SertifikatKabeh produk kita disetujoni sertifikasi CE / ROHSProduk sing gegandhenganPambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect