loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 1
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 2
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 3
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 4
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 5
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 6
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 7
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 1
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 2
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 3
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 4
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 5
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 6
WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string 7

WENDA - Waterproof panel surya led string globe bulb 5m 10m outdoor solar string lights G50 solar string

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nalika WENDA kanthi sadar nindakake latihan personel lan inovasi teknologi, uga terus-terusan nguatake komunikasi lan ijol-ijolan eksternal kanggo nambah daya saing dhewe. Diprodhuksi miturut sistem manajemen sing ketat, panel surya tahan banyu sing dipimpin lampu bola lampu globe 5m 10m ruangan ruangan wis entuk kualitas sing dipercaya. Sadurunge diluncurake, wis lulus tes adhedhasar aturan internasional lan disertifikasi dening sawetara panguwasa. WENDA worth investasi kanggo para pelanggan sing golek kesempatan bisnis. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal nggunakake kawicaksanan bakat lan nganyari teknologi supaya bisa ngetutake tren, kanggo nggawe impen dadi perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):3000kRating IP:IP44
    Tegangan Input (V):5vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):20
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m, 5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):20000
    jeneng item:Lampu senar surya G50Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengDudukan lampu:Ndandani
    Tipe Bohlam:G50

    Presentasi produk

    Aplikasi dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo taman, teras, pesta lan kemah lan liya-liyane.

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu senar solar G50
    Bahan
    Panel surya nganggo kabel karet 
    operate
    Panel surya (5.5V/2.5W)
    Tegangan / Daya
    3 V,  saben bohlam  0.2W
    baterei Lithium
    2000MA x 2 Kapasitas cekap
    Jinis
    G50 bola warna globe (5 led)
    warna
    Globe susu (warm white)
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 10 bolam
    Lum saka bohlam
    15-20 lum
    Fungsi
    2 fungsi mode
    Sertifikat
    CE, RoHS

    Seri lampu teras solar kanggo milih:

    Solar G50 Milky globe string

    Solar G50 kawat tembaga globe string

    String filamen solar A19

    Gambar rinci




    Lampu senar globe warna G50
    dening panel surya dilakokno 
    dawane duwe: 5m, 10m,
    Iki 10m / 10bulbs kanthi jarak 100cm



    Panel surya 5.5V/3.5W,
    2000MA x 2 Kapasitas sing cukup,
    Umur dawa,
    2 fungsi mode





    Port pengisian USB





    G50 bola warna globe:
    abang, biru, ijo, kuning
    SMD2835/5 LED





    Efek Lighting Up






    Efek Tes Waterproof Sampurna





    IP44 Waterproof Testing kanggo Outdoor Used








    Jinis gantung lan trep
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Wektu produksi
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    1 paket: 30x20x12 cm
    15-20 dina
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udara, ekspres
    Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kita minangka Pemasok sing Diverifikasi, Kabeh Produk kita disetujoni CE lan RoHS (Sertifikat lan tes ndeleng situs web). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect