loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 6

Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best Led Smd Flood Light OutdoorWaterproof for Garden IP66 50w 100w IP65 LED Flood lights Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    WENDA wis manufaktur, ngekspor lan nyediakke kualitas apik banget New Design Led Smd Banjir Lampu Outdoor IP 65 Waterproof kanggo Taman IP66 50w 100w 200w Lampu lan Circuitry Design 20000 IP65. Pangopènan jangka panjang daya saing pasar sing kuwat ora bisa dipisahake saka penekanan ing bakat lan teknologi. Dipengaruhi dening tren pasar lan syarat pelanggan, desain WENDA digawe unik. Iku nganggo bahan mentahan sing wis diuji kanggo selaras karo standar kualitas, kang njamin kualitas saka sumber.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaAplikasi:LANDSKAP
    Rating IP:IP65Bahan Body Lampu:Aluminium Alloy Kab
    Sudut Beam (°):120Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):80-90lm/wGaransi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):20000Suhu kerja (℃):-40-20
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng produk:Lampu Led Banjir
    Bahan:Aluminium Alloy KabIP Kelas:IP 65 anti banyu
    warna:Putih/Putih Anget (2800-7500K)daya:10W/20W/30W/50W/100W/150W/200W
    Suhu kerja ():20-50


    Deskripsi Produk
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 10
    Gambar rinci
    Lampu banjir sing digunakake ing njaba ruangan, tahan banyu IP65 IP66 kanthi akeh pilihan: 10w 20w 30w 50w 70w 100w






    IP65 / IP66 Lampu banjir anti banyu
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 12
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 14




    Sumber Led SMD







    Bahan sekutu aluminium karo stand
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 16
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 18




    Sumber Led SMD






    Bahan sekutu aluminium karo stand
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 20
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 22






    Kualitas dhuwur kanggo proyek ruangan 
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 24
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 26
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 28
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 30
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 32
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 34
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 36
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 38
    Sertifikat
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 40
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Pelabuhan Loading
    cara pengiriman
    Wektu produksi
    Packing
    500 pcs
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udhara, ekspres
    Adhedhasar jumlah
    Karton karo kothak batin
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 42
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 44
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 46
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 48
    Produk sing gegandhengan
    VR
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 50
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar Natal sing dipimpin, lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 52
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 54
    Lampu Banjir Led Smd Paling apik OutdoorWaterproof kanggo Taman IP66 50w 100w IP65 Lampu Banjir LED Perusahaan - Wenda Deco 56
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect