loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 1
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 2
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 3
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 4
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 5
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 6
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 7
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 1
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 2
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 3
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 4
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 5
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 6
WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED 7

WENDA - Lampu wit LED anyar kanggo pesta saben dina ing njero ruangan 11 .Lampu Furnitur LED

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA nangkep tren pasar anyar, kaweruh menyang kabutuhan nyata pelanggan, gumantung ing teknologi produksi majeng lan posisi pasar akurat, kasil dibukak New LED lampu wit kanggo pihak saben dina ing njero ruangan. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing proses inovasi wirausaha sing terus-terusan, WENDA tansah netepi filosofi bisnis 'kualitas dadi luwih dhisik'. Kita bakal nangkep kesempatan ing jaman lan tansah ngetutake tren industri. Kita percaya yen ing sawijining dina kita bakal dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP65
    Tegangan Input (V):2Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):50Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):100000Suhu kerja (℃):-25-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):50dawa:liyane
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:Lampu lampu WD-TL-02 BirchLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    gaya:DIYDianggo:Ruang tamu njero ruangan
    Warna LED:lampu angetukuran:0,6m, 0,9ml, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Sertifikat:SAA

    Deskripsi Produk
    Spesifikasi
    item
    nilai
    Garansi (Taun)
    1-Taun
    Gaya
    Lampu lampu WD-TL-02 Birch
    Layanan solusi lampu
    Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    dawa
    Jeneng Liburan
    Natal
    Suhu kerja (℃)
    -2-+40
    Fluks Cahya Lampu (lm)
    20
    Umur Kerja (Jam)
    100000
    Tegangan Input (V)
    2
    Rating IP
    IP65
    DIY
    Mewah
    Packing& Pangiriman
    Packing: 10 pcs/karton karton ukuran: 48*38*40 CM Bobot reged: 17kgs/CTN
    Profil Perusahaan
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka supplier lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan saka macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Gobe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. We are dumunung ing 317 Yesgo, Building C, No.11, dongqian Lake bagean, yinxian avenue, Ningbo karo akses transportasi trep. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas lan kinerja anti banyu sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen sampeyan milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg. We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi perusahaan kita lan kerjo bareng karo kita ing basis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2019, adol menyang Eropa Kulon (25.00%), Oceania (20.00%), Eropa Lor (20.00%), Eropa Kidul (20.00%), Asia Tenggara (3.00%), Amerika Kidul (2,00%), Eropa Timur (2,00%), Afrika (2,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Timur (2,00%), Asia Kidul (2,00%). Ana total babagan 1-4 wong ing kantor kita.

    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lampu Sabuk, Lampu String

    4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    perusahaan kita minangka supplier lampu Liburan profesional ing Ningbo, China., We are engaged in Outdoor Christmas Decorative lightng .research, design, production, foreign trade and purchasing. We mbukak pabrik kita ing ISO9001: 2000 sistem kualitas, lan paling pr

    5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, EXW, FCA;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
    Jinis Pembayaran sing Ditampa: T/T,L/C,MoneyGram,Kartu Kredit,PayPal,Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Spanyol, Italia
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect