loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 1
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 2
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 3
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 4
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 5
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 6
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 7
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 1
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 2
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 3
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 4
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 5
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 6
Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 7

Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk kasebut dirancang kanggo nggawe proses kreatif pangguna tanpa repot. Kanthi pena sing dipasang, ngidini pangguna bisa kerja kanthi cepet lan gampang.
    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman, lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Wiwit diadegake, perusahaan kita wis fokus ing nyetel tim pangembangan teknologi sing tujuane ngembangake lan nganyarke teknologi kanthi efektif nggawe Stage Disco Residential Garden Landscape Decor Solar Laser Lamp Outdoor Waterproof Projector Laser Led Lawn Lamps. Pengalaman sugih akumulasi lan kemampuan inovasi teknologi kuwat wis katahan WENDA ing ngarep pasar, lan Stage Disco Residential Garden Landscape Decor Solar Laser Lamp Outdoor Waterproof Projector Laser Led Lawn Lamps dikembangaké wis sampurna ditanggulangi titik pain saka industri lan pasar. Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita mesthekake WENDA kita duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur saka Stage Disco Residential Garden Landscape Decor Solar Laser Lamp Outdoor Waterproof Projector Laser Led Lawn Lamps ndadekake luwih larang.

    Panggonan Asal:CinaRating IP:IP65
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):50000Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Aplikasi:Dekorasi njero ruangan ruanganJeneng produk:lampu laser solar
    sumber daya:panel suryaDaya Rated Solar:2,5w
    Dianggo:Dekorasi Festival NatalBahan:ABS


     

     

    Aplikasi

     

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 9Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 11

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 13

     

    Deskripsi Produk

    Jeneng barang: Lampu LED Proyeksi Laser Surya 

     lampu laser solar
    Bahan: ABS
    Daya surya: 2.5W;

    Daya baterei: 7.4W
    Proteksi: IP65
    Model: mlaku dhewe
    Sumber cahya: laser ijo 532nm tangan 50MW, laser abang 650nm/100mW
    Ngisi daya otomatis ing wayah awan, lampu otomatis ing wayah wengi kanggo 6 Mel kanggo 8 jam
    Ukuran kotak luar: 71*62.5*47.5 CM, 30 pcs/karton, GW: 24KG
    Aplikasi: njaba lan njero ruangan
    Fitur: ngisi solar lan USB ngisi rong mode, bisa dipasang ing suket utawa dipasang ing tembok
    Pola: pola umum yaiku pola bintang, lan ana 4 Pola, 6 Pola, 12 Pola, 20 Pola lan pola liyane sing bisa dipilih.

     

     

    Gambar rinci

     

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 15

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 17

     

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 19Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 21Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 23

     

     

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 25Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 27Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 29Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 31Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 33Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 35Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 37

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 39

    Sertifikasi

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 41 

    Kemasan

    Panggung Disko Residential Garden Landscape Dekorasi Solar Laser Lampu Outdoor Proyektor Laser Led Lawn Lamps | Wenda Deco 43 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect