loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 1
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 2
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 3
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 4
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 5
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 6
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 7
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 1
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 2
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 3
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 4
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 5
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 6
G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44 7

G50 Lampu Natal Fairy Garland Pat Multi Warna Festoon Globe Fairy String Lampu Outdoor festoon belt light IP44

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing sasi kepungkur, WENDA wis pengabdian kanggo desain serius lan pangembangan inovatif produk anyar. Iki kanthi resmi diarani G50 Christmas Lights Fairy Garland Pat Multi Colored Festoon Globe Fairy String Lights Outdoor festoon belt light IP44 lan diluncurake menyang pasar wiwit saiki. Lampu Natal G50 Fairy Garland Pat Multi Colored Festoon Globe Fairy String Lights Outdoor festoon belt light IP44 bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. WENDA wis suwe kepengin dadi salah sawijining perusahaan sing duwe pengaruh ing industri kasebut. Saiki, kita sibuk ningkatake kemampuan kita ing manufaktur produk, lan ngumpulake bakat utamane bakat teknis kanggo ngembangake teknologi inti kita dhewe.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:lampu sabuk led festoon
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20--40
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Instalasi ProyekTegangan:220V
    Sertifikasi:CE ROHS

    Deskripsi Produk

     

    Produk sing gegandhengan 1

    1

    Produk sing gegandhengan

     

    Packing&pengiriman

     

    Informasi perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    PRODUK UTAMA

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect