loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Kanthi nggunakake produk iki, ukuran kamar bisa diganti kanthi cepet. Solusi fleksibel iki tegese wong bisa nggunakake potensial penghasilan ruang komersial.
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Wiwit diadegaké, perusahaan kita wis fokus ing nyetel tim pangembangan teknologi kang yakuwi kanggo berkembang lan nganyarke teknologi kanggo èfèktif Pabrik CE ROHS Outdoor solar lampu taman solar lampu solar anti banyu mimpin kanggo hiasan Taman. Iku dirancang kanggo ngebaki panjaluk ganti lan requisites saka pelanggan. Ing pimpinan dewan direksi perusahaan, WENDA terus-terusan nganyarke teknologi lan ngenalake mesin-mesin dhuwur kanggo terus-terusan nyurung tren pasar lan nambah kualitas produk supaya bisa marem saben pelanggan. Tujuane yaiku dadi salah sawijining perusahaan sing paling dipercaya ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):3000kRating IP:IP44
    Tegangan Input (V):5vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):20
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):20000
    jeneng item:Lampu senar surya A19Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:irengJumlah bohlam:5m / 10 bolam
    Dudukan lampu:NdandaniTipe Bohlam:A19


    Presentasi produk

    Aplikasi kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo taman, teras, pesta lan kemah lan liya-liyane.

    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 9
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 11
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 13
    Deskripsi Produk
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 15
    Jeneng produk
    Lampu senar solar A19
    Bahan
    Panel surya nganggo senar PVC
    operate
    Panel surya (5.5V/2.5W)
    Tegangan / Daya
    3V / saben bohlam  0.2W
    baterei Lithium
    2000MA x 2 Kapasitas cekap
    Jinis
    Filamen A19 (warm white)
    dawa
    5m / 10 bolam
    Lum saka bohlam
    15-20 lum
    Fungsi
    4 fungsi mode
    Sertifikat
    CE, RoHS
    Gambar rinci





    Lampu senar filamen A19 dening panel surya dioperasikake , dawane 5m / 10 bolam,
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 17
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 19





    Panel surya 5.5V/3.5W,
    2000MA x 2 Kapasitas sing cukup,
    Umur dawa,
    Nduwe 4 fungsi mode





    karo port pangisi daya USB
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 23





    bohlam filamen A19,
    saben bohlam 0,2w ,15-20lum
    Werna putih anget 
    Jinis gantung lan trep
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 25
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 27
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 29
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 31
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 33
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Wektu produksi
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    1 paket: 30x20x12 cm
    15-20 dina
    Ningbo, Shanghai
    Kanthi segara, udara, ekspres
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 35
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 37
    Sertifikat
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 39
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kita minangka Pemasok sing Diverifikasi, Kabeh Produk kita disetujoni CE lan RoHS (Sertifikat lan tes ndeleng situs web). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 41
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 43
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 45
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 47
    Kualitas lampu taman solar anti banyu solar dipimpin lampu kanggo dekorasi taman Produsen | Wenda Deco 49
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect