loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized Outdoor solar laser light manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    WENDA analisis jero saka kabutuhan nyata pelanggan target, digabungake karo sumber daya kaluwihan dhewe, kasil dikembangaké Pabrik Natal langsung efek cahya laser Solar mimpin cahya Outdoor solar cahya laser. Inovasi teknologi minangka faktor penting kanggo produk kanggo mbentuk daya saing inti lan njaga keunggulan kompetitif. Hubungi langsung liwat email utawa telpon kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk utawa layanan.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:juni kim0055Aplikasi:ruangan lan njero ruangan, Dekorasi Festival Natal
    Bahan Body Lampu:ABSTegangan Input (V):AC 220V (± 10%)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):70
    Garansi (Taun):1-TaunSuhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:laser hijau 532nm tangan 50MW, laser merah 650nm/100mW
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Gaya Desain:ModernUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Gaya:Modern
    Umur Kerja (Jam):30000CRI (Ra>):80


     

    Deskripsi Produk

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

     

    jeneng produk

    lampu laser surya

    panggonan asal

    Cina

    Jeneng Liburan

    Natal

    urip kerja

    50000h

    voltase input

    AC 220V (± 10%)

    Aplikasi:

    Dekorasi njero ruangan ruangan

    Panganggone:

    Dekorasi Festival Natal

    Rating IP

    IP65

    Garansi

    1-Taun

    Dhukungan Dimmer:

     NO

    Daya Rated Solar:

    2,5w

    Bahan:

    ABS

    sumber dayapanel surya
    Umur urip 

    30000

    Ndeleng produk

     

     

    Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 11Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 13Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 17Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 21

     

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Produsen lampu laser solar ruangan khusus Saka China | Wenda Deco 23 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect