loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized outdoor black cable Christmas string lights manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    WENDA punika pasar-oriented, digabungake karo riset lan pangembangan teknologi pionir lan inovatif kapabilitas, gegandhengan karo talents elit sing menowo karo operasi pasar lan Manajemen, duwe pangertèn pasar ngengkel lan Kapabilitas respon pasar cepet. Lampu dongeng datar ruangan kabel ireng Lampu senar Natal nindakake fungsi sing kuat lan nduweni kaluwihan sing kuat. Ing mangsa ngarep, Flat fairy lampu njaba kabel ireng lampu senar Natal bakal nambah liyane ibukutha lan teknologi investasi kanggo terus-terusan nambah daya saing lengkap perusahaan, lan usaha kanggo tetep invincible ing pasar ing salawas-lawase.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitDaya Rated:8w
    Warna Led:putih anget lan putihWarna kabel:ireng, putih
    Bahan:Kawat karetAplikasi:Dekorasi Natal ruangan
    Dianggo:Dekorasi Festival Luar RuanganSertifikat:CE ROHS
    Tipe:Lampu kilat sing bisa disambungakeJeneng produk:"lampu led string karet kab


    Lampu senar Led Lampu ruangan putih anget saka kabel ireng senar lampu natal

     

    Deskripsi Produk

     

    Warna led 

    Putih anget, putih murni kanthi sumunar, jumlah lampu kilat bisa disesuaikan

    Warna kabel

    ireng, werna liyane bisa selaras

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    6W-8W

    dawa

    10m, bisa disambungake

    Jumlah led

    100leds / 120leds karo / tanpa sumunar 

    Led wangun

    babak 

    MIO

    1000PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    akulawang lan njaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / Pub Dekorasi.

    Kemasan

     

    52*40*36cm (20 pcs/karton) 26kg / karton 

    Pengiriman

    10 dina

     

    Gambar rinci

     Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 11Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 13Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 17Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 21Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 23

    Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 25

    Aplikasi

    Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 27

     Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 29

    Sertifikasi

    Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 31

    Informasi Perusahaan

    Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 33Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 35 

    Layanan Kita

     

    Produsen lampu senar Natal ruangan kabel ireng saka China | Wenda Deco 37

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

      

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

     

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect