loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 1
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 2
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 3
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 4
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 5
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 6
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 7
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 1
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 2
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 3
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 4
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 5
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 6
Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 7

Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 9
    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kanthi pembangunan taun, WENDA manggoni posisi penting ing industri Holiday Lighting (lawas) saiki. Kita tansah selaras karo standar kualitas internasional lan sistem manajemen kualitas, sakabehe njamin kualitas produk. Shock-proof Outdoor Waterproof IP44 LED String Lights Pabrik Harga Murah Dekoratif Natal Putih Anget 10m 220V 24v 220 minangka asil saka teknologi dhuwur. kanthi cepet saben taun. WENDA duwe cita-cita dadi perusahaan sing unggul ing pasar. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal terus-terusan ngetutake aturan pasar kanthi ketat lan nggawe owah-owahan lan inovasi sing kandel kanggo nyukupi tren pasar.

    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDAdawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):80Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:ip44
    Tegangan:220Voutput:24v
    Daya Rated:8, 4wwarna:Putih anget
    Jeneng produk:String Lampu LED g45Aplikasi:njaba ruangan
    Garansi:1 taundawa:10m, 20 bohlam


    Ningbo Waterproof G50 Led String Lampu Dekorasi Pernikahan lan lampu hiasan taman voltase kurang g50 festoon cahya 

    Deskripsi Produk

     

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 11
    jenengLampu senar G50
    daya220V-240V~,50Hz
    output24v
    watta8, 4w
    meterial karet
    dawa10m 20 bolam 
    kadohanRuang bohlam 50cm / disesuaikan
    wernaputih anget
    panggunaannjero ruangan / njaba
    bisa disambungakeya wis
    bisa digantiora
    kawatputih
    Gambar rinci

     aplikasi

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 13

     

    rincian

     

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 15Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 17

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 19Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 21Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 23Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 25

    Produk sing gegandhengan

    siap kirim (klik gambar)

     
    Kemasan& Pengiriman

     Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 29

    Informasi Perusahaan

    Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 31Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 33 

    Sertifikasi

     Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 35

    bali menyang omah

     Produsen Lampu String Outdoor IP44 LED Outdoor Waterproof Saka China | Wenda Deco 37

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect