loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 1
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 2
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 3
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 4
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 5
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 6
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 7
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 1
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 2
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 3
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 4
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 5
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 6
lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk 7

lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis gained posisi apik banget ing industri ngangap liwat taun efforts , lan ana kamungkinan gedhe sing perusahaan bakal entuk kemajuan luwih ing mangsa. Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan, kita wis nguwasani teknologi inti lan paling maju ing industri, lan bakal nggunakake teknologi canggih kanggo ngasilake lampu sing dipimpin 10m E27 Lampu sabuk Festoon kanggo lampu senar ruangan sing dipimpin lampu sabuk, kanthi efektif ngrampungake titik nyeri sing tansah nandhang lara. industri. Dipuntedahaken standar produksi ngelmu lan majeng, kita wis kasil digawe led lighting10m E27 Festoon sabuk cahya kanggo senar ruangan cahya mimpin sabuk cahya apik banget ing sawijining kinerja. Liwat tes kaping pirang-pirang, WENDA kabukten luar biasa lan liya-liyane. Sadurunge diluncurake, wis lulus sertifikasi sawetara panguwasa internasional lan nasional.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip65Tegangan Input (V):230v
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:lampu string
    input:220voutput:24v
    ukuran:5m-10m Bisa disesuaikanWarna kawat:ireng
    Fitur:Full WaterproofPacking:Kothak Putih
    Dianggo:Outoors Patio Pathway Landscape GardenWarna cahya:Abang Biru Ijo Kuning

    katrangan produk

    Lampu sabuk 10m E27 Festoon kanggo lampu senar ruangan

    mlebu220v
    output24v
    ukuran5m 10/10m 20
    Warna Wireireng
    FiturKanthi anti banyu
    PanganggoneOutoors Patio Pathway Landscape Garden
    Warna CahyaAbang Biru Ijo Kuning
    MOQ100PCS

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect