loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 10

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 11

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 12

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 13
    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 14

    Iki minangka salah sawijining produk sing laris saka WENDA. Pangembangan teknologi ndadekake kita bisa ngeksploitasi luwih akeh kaluwihan produk. Amarga panggunaan praktis lan fungsi serba guna, produk kasebut cocok kanggo macem-macem industri kayata lampu Liburan Liyane. WENDA tansah meksa menang kanthi "kualitas", lan wis entuk pangenalan lan pujian saka akeh perusahaan kanthi layanan berkualitas tinggi.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):4,5v
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal
    Aplikasi:Dekorasi njabaBahan kawat:Tali rami
    Sertifikat:CE ROHSWarna LED:putih anget
    Garansi:2 taundaya:4,5v
    Bahan bohlam:plastikJumlah LED:10 pcs
    ukuran:5m


    iklan ningbo 2019 anti banyu anyar  Lampu angin retro  lampu senar kabel tembaga sing dipimpin lampu bohlam kanggo panggunaan ruangan lampu globe

    \

    Deskripsi Produk

     

    jeneng merek wenda
    jeneng item "lampu string kawat tembaga led kab
    Bahantali katun
    dawa:5m / 10 lampu 
    Jarak0,5m
    bohlamGlobe plastik kuning 
    voltase4,5v
    Dioperasibaterei
    SertifikasiCE, ROHS
    pangiriman pangiriman3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    Gambar rinci

     aplikasi

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 17

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 21Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 23Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 25Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 27

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 31Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pengiriman

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 37 

    FAQ

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 39 

    bali menyang omah

    Produsen lampu senar globe kanthi baterei khusus Saka China | Wenda Deco 41 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect