loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 1
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 2
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 3
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 4
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 5
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 6
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 7
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 1
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 2
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 3
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 4
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 5
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 6
Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 7

Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Kualitas produk dijaga kanggo nyukupi norma lan peraturan industri kanthi sistem manajemen kualitas sing ketat.
    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA bungah banget yen kita bakal nggawe Lampu String LED String Lampu Lampu Warna-warni Anyar AC220-240V 3.5W Bohlam LED kanthi E14 Bas sing dikenal ing pasar. Produk kasebut minangka asil saka staf sing kerja keras lan kemampuan teknis sing kuwat. Dibandhingake karo zhejiang liyane sing padha, produk china ing pasar, WENDA bisa dadi stabil banget lan tahan suwe nalika ditrapake ing lapangan Senar Lampu LED. Ing mangsa ngarep, New Light Colorful Decorative LED String Light bohlam AC220-240V 3.5W LED Bulb karo E14 Bas bakal nambah modal lan investasi teknologi kanggo terus-terusan nambah daya saing lengkap perusahaan, lan usaha kanggo tetep invincible ing pasar ing salawas-lawase.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim0089Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-30 - 60Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Fungsi:Dekorasi Natal
    Bahan:Kabel karet H03RN-F 1x0.5mm2


     

    Deskripsi Produk
     
     
    jenengLampu senar E14
    voltase220v
    Soket
    E14 Soket tembaga
    dawa
    5m / 20 bolam
    Cocokake Bulb
    Bohlam LED E14 (14v,0.3w)
    Jarak
    50 cm
    Layanan
    OEM, ODM
    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 9Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 11Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 13Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 15

     


      
    Produk sing gegandhengan

    siap kirim (klik gambar) 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 19 

    Informasi Perusahaan

    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 21Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 23 

    FAQ

    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 25 

    Sertifikasi

    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 27 

    bali menyang omah

    Warna-warni Dekoratif LED String Lampu Bohlam AC220-240V 3.5W LED Bohlam dengan E14 Socekt String Lampu 29 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect