loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 1
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 2
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 3
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 4
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 5
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 6
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 7
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 1
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 2
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 3
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 4
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 5
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 6
IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light 7

IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Ngarep dipimpin String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo ngasilake IP44, Ce Rohs sertifikat Outdoor Waterproof Lighting Copper Wire Kanggo Dekorasi Omah sing dipimpin String Light. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nganyarke teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka IP44, Ce Rohs Certificated Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Wire Kanggo Dekorasi Omah mimpin String Light kaluwihan ditemokaké terus, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) lampu Natal. Kita nganggep IP44, Ce Rohs Certificated Outdoor Waterproof Lighting Tembaga Kawat Kanggo Dekorasi Omah mimpin fitur produk String Light minangka daya saing inti. Nganggo bahan mentah berkualitas tinggi sing dituku saka pemasok sing dipercaya, WENDA nduweni kualitas lan kaluwihan sing dijamin saka WENDA. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang dening desainer kreatif kita, nggawe tampilan sing apik banget.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):30
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:5m & 10mJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string G45
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000

       

    Deskripsi Produk

     

    Panggonan Asal:

    Zhejiang, China
    Garansi (Taun): 2-Taun
    Tegangan 220V
    Rating IP: IP44
    Working Lifetime: 30000
    dawa: 5m,10m
    Tegangan Input (V): 220
    Jeneng Liburan: Natal
    Gaya: Lampu string
    Suhu Kerja -20-40
    Jeneng merek: Lampu sabuk LED Festoon
    Gambar rinci

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect