loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 7
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 7

Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best Outdoor festoon light G50 led ball christmas lights led patio lights Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    02
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    03
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    WENDA terus ngenalake teknologi kanggo nggawe lampu festoon Outdoor G50 sing dipimpin lampu natal bal sing dipimpin lampu teras G50. Ing jaman saiki, Lampu festoon Outdoor G50 dipimpin lampu natal bal sing dipimpin lampu teras G50 wis mbuktekake regane ing lapangan lampu Natal. Didorong dening visi perusahaan 'dadi produsen paling profesional lan eksportir paling dipercaya ing pasar internasional', WENDA bakal menehi perhatian luwih akeh kanggo ningkatake R&D kekuatan, terus nganyarke teknologi, lan ngoptimalake struktur organisasi. Kita nyengkuyung kabeh staf supaya nyawiji ing proses iki kanggo nggawe masa depan sing luwih apik kanggo perusahaan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):40
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000jeneng item:Lampu senar bohlam G50 warna-warni
    Bahan kawat:Kawat karetWarna kawat:Ireng, Putih
    Jumlah bohlam:5m / 10pcs, 10m / 20pcsWarna bohlam:Abang, Ijo, Biru, Kuning
    Dudukan lampu:NdandaniTegangan output:24V
    Jarak bohlam:50 cmDisambungake:Bisa disambungake
    jeneng produk:G50 Festoon Wedding String Garland Led Faiy Xmas Party Garden cahyaEfikasi Luminous (lm/w):40


    Aplikasi
    Lampu liburan kanggo dekorasi ruangan: Garland, Patio, latar mburi, pesta, wedding lan Natal
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 11
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 13
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 15
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 17
    Deskripsi Produk
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 19
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet ireng + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu led G50 warna warni
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 21
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet putih + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu led G50 warna warni
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Gambar Details
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 23
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 25
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 27
    G50 Lampu senar globe warna-warni
    G50 Milky globe string lights
    G50 Lampu senar globe sing cetha



    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 29





    Kabel karet ireng 5m/10bulbs utawa 10m/20bulbs,
    bisa disambungake




    Kabel karet putih 5m / 10bulbs utawa 10m / 20bulbs, bisa disambungake
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 31
    Lampu festoon Outdoor paling apik G50 dipimpin bola lampu natal dipimpin lampu teras Perusahaan - Wenda Deco 33




    Soket gantung, fleksibel kanggo panggunaan ruangan SMD2835/5 LED Lampu warna-warni Tes anti banyu: bisa tekan IP44 rating anti banyuvoltase output 24V karo plug adaptor lan safety digunakake,karo konektor lanang lan wadon anti banyuProduk sing gegandhenganPacking lan PengirimanMOQPCS/CTNBobot / CTNUkuran kartonLoading saka portcara pengiriman100 pcs5 pcs/ctn8,8 kg/ctn63x32x28 cmNingbo, ShanghaiMiturut segara, udara, ekspresSertifikasiProfil PerusahaanIng Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan supplier lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22,Led deco bolam, Globe led senar lampu, Natal mimpin senar lampu, Led snowfall lampu meteor. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect