loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 1
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 2
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 3
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 4
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 5
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 6
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 7
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 1
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 2
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 3
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 4
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 5
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 6
Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 7

Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 9
    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?    

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    WENDA wis manufaktur, ngekspor lan nyediakke kualitas apik banget Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Snowfall Lampu IP44 220 CE, ROHS. 20-35. Teknologi dhuwur digunakake kanggo nggawe Lampu Tube Hujan Meteor Pancuran Luar Ruangan Gantung Natal E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm IP44 220 CE, ROHS. 20-35.Produk bisa muter efek paling gedhe ing lapangan (s) lampu Natal. WENDA bakal ngupayakake kaunggulan kanthi mbangun prinsip kerja kanggo njamin kualitas kanggo kaslametan lan ngupaya inovasi kanggo pangembangan, ing kabeh sing dikirim. Kita manteb ing ati sing kita bakal ngatasi kabeh kangelan lan alangan kanggo nggawe sukses ing pungkasan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:30cm, 50cm, 100cmJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS.
    jeneng produk:Snowfall Natal Light Drop Tube Led Meteor Rain Lights


    Lampu gantung outdoor natal led meteor shower rain tube e27 b22 e14 30 cm 50 cm 100 cm

    Panuku Umpan Balik

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 11Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 13 

    Aplikasi

     Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 15Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 17

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    Led snowfall meteor light (wadah E14 E27 B22)

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 19Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 21

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 23Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 25Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 27

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 29

     

    Cocokake Kabel

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 31

     

    Related Lampu Led

     

     

     

    Sertifikasi

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 34 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    • 66 pcs dikemas ing karton, karton ukuran 53.5*35.5*19 cm
      (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung  
      (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
      * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
      * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

     



    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim sales banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&D tim kanthi kekuatan kanggo ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Outdoor Hanging Natal Led Meteor Shower Rain Tube Lampu E27 B22 E14 30cm 50cm 100cm Produsen | Wenda Deco 36

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect