loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 1
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 2
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 3
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 4
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 5
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 6
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 7
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 1
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 2
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 3
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 4
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 5
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 6
B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu 7

B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo nggawe B22 E27 Waterfall Led Meteor light Outdoor Snowfall Falling Meteor Tube Light Christmas 30cm Led Meteor Shower Lights. Pangembangan teknologi ndadekake kita bisa ngeksploitasi luwih akeh kaluwihan produk. Amarga panggunaan praktis lan fungsi serbaguna, produk kasebut cocok kanggo macem-macem industri kayata lampu Natal. WENDA tansah netepi nilai inti 'integritas lan kejujuran' wiwit diadegake. Kita bakal ngupayakake nggawe lan nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik lan nyoba kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:30cm, 50cm, 100cmJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS
    jeneng produk:Salju Natal Street Dekorasi Led Rain Tube Meteor Rainfall Lights

    B22 E27 Air Terjun Led Meteor Light Luar Ruangan Salju Jatuh Meteor Tabung Lampu Natal 30 Cm Led Meteor Shower Lampu

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    E27 mimpin cahya meteor salju

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Aliran Produksi

     

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect