loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized waterproof ip65 connectable led string light manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 9

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 10

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 11

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 12

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Dina iki minangka dina sing apik banget yen WENDA ngrancang kanggo ngenalake produk paling anyar menyang publik. Wis jeneng resmi disebut wenda lan diwenehake ing rega competitive. teknologi dhuwur-mburi sing diadopsi kanggo Pabrik prodhuk. Nalika produk diprodhuksi lan digunakake ing lapangan (s) lampu Natal, stabilitas lan kaluwihan bisa dimainake kanthi lengkap. Duwe diklumpukake kabutuhan pelanggan lan analisa tren, kita wis ngginakaken kathah ing ngembangaken fitur anyar lan Versatile lampu Natal ing cara inovatif.Lan WENDA wis dirancang kanggo dadi unik lan cukup atraktif kanggo nyekel manungsa waé.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Daya Rated:8W
    Warna kawat:putih/irengJumlah LED:100 pcs
    Bahan:karetAplikasi:Dekorasi njaba
    Sertifikat:CE ROHSGaransi:2 taun
    dawa:10m


    Iklan Ningbo 220 V Tahan Air IP44 LED String Lampu untuk Outdoor Liburan Natal Menggunakan Festoon LED Dekorasi Lampu Peri Lampu

    Deskripsi Produk

     

    jeneng merekWenda
    materikawat karet
    werna kawatputih
    ukuran kawat3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2 (utawa 2*1.0mm2)
    voltase input220-240v
    daya8w
    dawa10m (bisa disambungake)
    jumlah mimpin100leds / 120leds / selaras
    led spasi10cm / disesuaikan
    jinis ledDIP/φ5mm
    Warna sing dipancarake:Putih anget/putih dingin/ijo/biru/ungu/abang
    Warna Tem:w:2700-3000K, cw:6000-6500k
    Led Flashinga: 100 led ora sumunar.  b: 20 led fnggebug +80 led ora sumunar.  c: 12 led ora sumunar. d:20leds sumunar+100leds ora sumunar
    Kemasan20 pcs/ctn
    Ukuran karton53*42*26cm
    Timbangan kasar21KG
    Garansi1 taun
    anti banyuIP44
    SertifikasiCE, ROHS

     

     

     

     Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 17Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 21Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 23

     

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 25

     

     Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 27Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 29

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar


    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 31 

    Informasi Perusahaan

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 33Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 35 

    Kemasan& Pengiriman

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 37 

    Sertifikasi

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 39 

    FAQ

     

     Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 41

     

    bali menyang omah

    Produsen lampu senar dipimpin ip65 sing bisa disambungake anti banyu Saka China | Wenda Deco 43 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect