loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 1
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 2
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 3
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 4
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 5
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 6
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 7
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 1
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 2
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 3
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 4
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 5
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 6
WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo 7

WENDA - Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Populer Strobo Kedap Air Lampu Led G45 E27 Plastik LED Bulb dipimpin lampu strobo

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA bungah banget yen kita bakal nggawe Produsen Langsung Penjualan Harga Murah Popular Waterproof Strobe Flashing Led Light G45 E27 Plastic LED Bulb sing dikenal ing pasar. Produk kasebut minangka asil saka staf sing kerja keras lan kemampuan teknis sing kuwat. Produsen Penjualan Langsung Rega Murah Popular Waterproof Strobe Flashing Led Light G45 E27 Plastic LED Bulb nyedhiyakake ora mung kualitas apik, nanging uga rega sing apik banget. Dipengaruhi dening tren pasar lan syarat pelanggan, desain WENDA digawe unik. Iku nganggo bahan mentahan sing wis diuji kanggo selaras karo standar kualitas, kang njamin kualitas saka sumber.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-MX055Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):25Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-30 - 60
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitSuhu Warna (CCT):Putih Anget
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80warna:Putih anget

    Deskripsi Produk

     

    daya 1,5w
    voltase 230v
    dhasar lampu B22
    lumen 55
    wektu angkat  30000h
    CCT 2700k--3000k
    ukuran lampu 22*56 mm
    sertifikasi CE ROHS
    packing 1000pcs ing karton
    MOQ 100PCS 
    lampu sumunar cahya saben secord
    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     
    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect