loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 1
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 2
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 3
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 4
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 5
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 6
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 7
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 1
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 2
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 3
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 4
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 5
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 6
WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb 7

WENDA - Luar Ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bulb B22 SMD 1 W E27 G45 warna led bulb g45 led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka perusahaan sing didorong, WENDA wis ngembangake produk dhewe kanthi rutin, salah sijine yaiku WENDA. Iki minangka produk paling anyar lan mesthi bakal nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nganyarke teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka 220V 230V mimpin lamp festoon bolam B22 SMD 1W E27 G45 werna dipimpin kaluwihan ditemokaké terus-terusan, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Lampu LED. Iku teknologi sing ndadekake perusahaan stands metu saka saingan liyane.WENDA bakal fokus ing nambah kita saiki-digunakake teknologi manufaktur lan ora bakal mandheg inovasi lan ngembangaken teknologi inti kita dhewe. Muga-muga ing sawijining dina kita bakal dadi pimpinan ing industri kasebut.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B02Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14/E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Bohlam plastik G45Sertifikasi:RoHS, ce
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:G45 globe SMD bolam warna-warniWarna bohlam:abang, biru, ijo, kuning, susu, oranye, jambon
    Tipe Led:SMD2835ukuran:Dhiameter 45 * 70 mm
    Warna Tem:w:2700-3000kRating IP:IP44
    Garansi:2 tauncDasar lampu:E27/B22/E14.
    jeneng produk:Plastik Globe China Factory B22 Bulb Lamp E27 Led Light WaterproofEfikasi Luminous (lm/w):40

    Luar ruangan 220 V 230 V lampu led festoon bohlam B22 SMD 1 W E27 G45 warna dipimpin bohlam

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B02

    Jeneng barang:

    G45 bolam globe warna-warni

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Susu, Bening

    dhasar:

    E14 E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Warm white, Cold white

    Warna Tem:

    Warm white (2700-3000k), putih (5000-6500k)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Cocokake Kabel 

     

     

    Related Lampu Led

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

              ukuran karton lan bobot: 52*26*40cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara

             dening udhara

             dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

     

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect