loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 1
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 2
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 3
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 4
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 5
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 6
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 7
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 1
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 2
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 3
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 4
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 5
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 6
Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit 7

Ganti Warna Bohlam Led Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Lampu Dekorasi Natal Luar Ruangan 40 Desain Lampu lan Sirkuit

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diadegaké, WENDA wis nempatake menehi hasil gedhe saka emphasis ing pembangunan produk anyar.WENDA, kang bubar dikembangaké dening kita, bakal resmi didol ing prices banget competitive. Werna Ganti Led Bulb Led Festoon Bulb E27 RGB G45 Globe Outdoor Natal Dekorasi Lampu 40 Lampu lan Circuitry Design kasedhiya ing sawetara mawarni-warni saka specifications. Sawise pirang-pirang taun tuwuh lan pangembangan, WENDA wis nggawe sistem budaya perusahaan sing khas lan ngonfirmasi prinsip bisnis 'pelanggan pisanan'. Kita bakal tansah fokus ing kabutuhan pelanggan lan janji bakal nyedhiyani produk paling marem lan terkenal.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:WD-Y-G45RGBAplikasi:Lampu dekorasi Natal ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe Dasar:B22, E14, E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50Fluks Luminous Lampu (lm):40
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Tipe:GLOBE
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Ngalih Mode:SensorLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:G45 globe SMD bolam warna-warni
    Warna bohlam:abang, biru, ijo, kuning, susu, oranye, jambonTipe Led:SMD2835
    ukuran:Dhiameter 45 * 70 mmWarna Tem:w:2700-3000k
    Rating IP:IP44Garansi:2 TAUN
    Dasar lampu:E27/B22/E14

    G45 globe ganti warna lampu led RGB 1w led festoon bulb e27 220v

      

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng barang:

    230v G45 RGB led bohlam

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    susu / es

    dhasar:

    E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

              ukuran karton lan bobot: 52*26*40cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara

             dening udhara

             dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

     

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect