loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 1
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 2
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 3
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 4
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 5
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 6
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 7
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 1
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 2
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 3
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 4
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 5
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 6
0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 7

0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    luwih cocok kanggo macem-macem kesempatan.
    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA isih ngelingi wektu nalika kita sukses ngembangake produk anyar - 0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party And Indoor Christmas Decoration Light Bulb For Kulkas. Produk pancen anyar lan ana sing beda. Teknologi minangka daya saing inti perusahaan. Wiwit diadegaké, kita wis riset lan ngembangaken teknologi tingkat dhuwur kanggo mesthekake Highly efisien Manufaktur process.It kalebu sawetara saka sudhut lan umume katon ing lapangan aplikasi (s) saka LED Bulbs. Ing aspek desain produk, tim desain kita tansah mbayar manungsa waé kanggo rasa pelanggan lan tren industri. Thanks kanggo iki, 0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Lampu Hiasan Natal Dalam Ruangan Kanggo Kulkas bisa narik kawigaten manungsa waé kanthi penampilan sing unik. Menapa malih, punika kinerja banget, nggawe worth investasi.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK173Aplikasi:njaba ruangan, Panggunaan njero ruangan (omah
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:LAMPU MINISertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDSuhu Warna (CCT):Putih Anget
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80Bahan:PC
    Tegangan:220vGaransi:2 taun
    sertifikasi:CE ROHS


    0.8w 12led LED kulkas bohlam E14 dipimpin lampu wengi cilik anti banyu kanggo pesta lan dekorasi natal njero ruangan

    Deskripsi Produk

     

    JUMLAH LED3-16 led
    daya1.2w
    dhasar lampuE14/E12/E17
    Lum65 luw
    ukuran lampu22*56 mm
    wektu angkat 30000 jam
    babar pisan2 taun
    bobot reged saka ctn7 kg
    sertifikasiCE ROHS

     

    Gambar rinci

     0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 90.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 110.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 130.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 150.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 170.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 190.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 210.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 23

    Informasi Perusahaan
    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 250.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 27 
    Kemasan& Pengiriman

    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 29 

    Sertifikasi

    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 31 

    FAQ

    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 33 

    bali menyang omah

    0.8w 12led Led E14 Led Small Night Waterproof Party lan Produsen Lampu Lampu Dekorasi Natal | Wenda Deco 35 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect