loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 1
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 2
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 3
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 4
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 5
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 6
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 7
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 1
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 2
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 3
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 4
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 5
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 6
Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan 7

Promosi Grosir babak loro kawat 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis fokus ing ngembangaken produk ajeg, kang WENDA paling anyar. Iki minangka seri paling anyar saka perusahaan kita lan samesthine bakal kaget sampeyan. Sawise promosi Grosir babak loro kabel 24v lampu tabung dipimpin lampu tali ruangan dibukak, paling pelanggan wis menehi saran positif, pracaya sing jinis produk meets pangarepan kanggo produk kualitas. Ing panuntun dhumateng teori manajemen kualitas-oriented, WENDA ajeg numpak tren pembangunan saka kaping lan terus-terusan ngleksanakake transformasi strategis. Tujuane yaiku ora mung nyukupi kabutuhan pelanggan nanging uga nggawe kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:1Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):80Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:disesuaikan
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Daya Rated:10Wwarna:Putih

    Deskripsi Produk

     

    jeneng produk

    CE, ROHS disetujoni lampu tali sing dipimpin kanggo dekorasi ruangan

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    10W

    dawa

    100m, 200m,  disesuaikan ditampa

    led Warna

    warna-warni

    papan LED

    27,7 mm

    MIO

    500PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS. SAA

    Liglhtslource "LED super lux 4mm kab.

    Aplikasi

    Natal njobo / Pernikahan / Pesta / Taman / Dekorasi Pub.

    Kemasan

    20 pcs/karton 21KGS 53*42*26 cm

    Pengiriman

    10 dina

    Ndeleng produk

     

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect