loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 10

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 11

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 13
    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 14

    Thanks kanggo upaya staf, WENDA bisa ngluncurake kabel putih Waterproof Ip44 E27 sing dipimpin lampu tembaga sing dipimpin wadhah lampu lampu senar Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Rapat rilis Dekorasi Natal kaya sing dijadwalake. String Lampu LED kita diwenehake kanthi rega sing kompetitif. Ing jaman saiki, kabel putih anti banyu Ip44 E27 sing dipimpin lampu tembaga sing dipimpin wadhah lampu lampu senar Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal wis mbuktekake regane ing bidang Senar Lampu LED. WENDA bakal terus nganggo strategi pemasaran ilmiah lan maju kanggo fokus ing ekspansi pasar, mbentuk jaringan dodolan lengkap ing saindenging jagad. Menapa malih, kita bakal mbayar manungsa waé liyane kanggo kumpul talents, njupuk kawicaksanan inovatif lan competitive disaring kanggo pembangunan long-term perusahaan kita.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Aplikasi:Taman, njabaTipe barang:Cahya Strings
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220v
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Sertifikasi:ce, RoHS, SaaSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Jeneng produk:pita lampu tembaga sing dipimpinWarna kawat:ireng
    Bahan:karetdawa:5m
    nduwèni:10 pcssumber daya:220v


    Tahan air Ip44 E27 led lampu tembaga band led string lampu pemegang lampu Kanggo Liburan Luar Ruangan lan Dekorasi Natal 

    Deskripsi Produk

     


    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    15W

    dawa

    10m, cbisa disambungake, selaras ditampa

    Lampholders

    10, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    1m, disesuaikan ditampa

    Warna kawat

    ijo / ireng / putih

    MOQ

    50PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE.RoHS.SAA

    Kawat tembaga

    2*1.0mm2

    Aplikasi

    akulawang lan njaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / Pub Dekorasi.

    Kemasan

    10 pcs/cnt

     

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 17Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 21Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 23Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 25Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 27                              

     

     

    Produk sing gegandhengan
     klik gambar kanggo ngetik

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman
     
    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 31
    Informasi Perusahaan

    Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 33Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

     Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 37

    FAQ

     Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 39

    bali menyang omah

     Produsen lampu senar ruangan kabel putih Waterproof saka China | Wenda Deco 41

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect