loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 1
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 2
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 3
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 4
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 5
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 6
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 7
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 1
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 2
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 3
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 4
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 5
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 6
ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 7

ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk jenis iki nduweni fitur tahan bledug, tahan banyu lan tahan kabut amarga teknologi canggih lan materi khusus.

    WENDA nyawisake pirang-pirang taun kanggo ngembangake lan ngasilake ip65 e14 sing dipimpin lampu natal lampu natal sing luar biasa uga nawakake layanan pelanggan profesional. ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string bisa mbantu perusahaan ngadeg metu ing lingkungan banget competitive lan dadi pimpinan industri ing siji tiba swoop. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal ngembangake bisnis luwih akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000HSuhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu led dekorasi ruanganLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E14 dipimpin lampu string putih angetBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:Putih/IrengWadhah lampu / bohlam:Soket E14 karo bohlam pepaya
    Jumlah bohlam:20 bolamJarak wadhah lampu:25cm
    daya:3,5wWarna Led:putih anget, putih dingin
    Sertifikat:CE ROHS


    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14W01

    Jeneng barang:

    E14 lampu string putih anget

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m plug kabel karet saka H05RN-F 2*1.0mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    Daya Output:

    3.5W

    dawa:

    5m / 20lampu (bisa disambungake)

    Jarak:

    25cm

    bohlam:

    Soket E14 karo lampu pepaya

    Tipe Led:

    DIP/3 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Packaging:

    20 setS/ctn

    Ukuran karton:

    46*26*62.5 cm/ctn (22.3*12*12 cm/kotak)

    Bobot reged:

    24kgs / ctn (1.15kg / kothak)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

    ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 8ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 10

    ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 12ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 14ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 16ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 18ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 20ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 22

    Informasi Perusahaan

     

    ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 24

    Kemasan& Pangiriman

    ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 26

    Sertifikasi

    ip65 e14 dipimpin lampu natal fairy bulb outdoor lampu natal chain string E14 String light | Wenda Deco 28 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect