loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality 230V outdoor rubber cable E14 decorative bulb for motif lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    02
    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    03
    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Sawise pirang-pirang wulan karya pembangunan sing nesu nanging migunani, WENDA wis sukses banget kanggo nggarap 230V kabel karet ruangan E14 bohlam lampu senar LED warna-warni Natal. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. 230V kabel karet ruangan E14 bohlam lampu senar LED warna-warni Natal bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. Supaya bisa ngrampungake tantangan kanthi sukses, WENDA bakal terus maju ing dalan inovasi teknologi. Kajaba iku, uga bakal kerja keras kanggo nganalisa kabutuhan pasar sing ganti lan nggawe produk sing luwih apik kanggo para pelanggan miturut kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP65
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):90
    Fluks Luminous Lampu (lm):60-80LM/WGaransi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):20000Suhu kerja (℃):-20 ℃ ~ 85 ℃
    Indeks Rendering Warna (Ra):60dawa:5M
    Jeneng Liburan:festival apa waeDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Lampu stringLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Aplikasi:PestaJeneng produk:Lampu senar E14
    Dianggo:Dina FestivalWarna LED:RGB.warna-warni
    Layanan solusi lampu:Layanan solusi lampuDhukungan dimming:Ora
    Bahan:Lampu LED Kabwarna:warni-warni
    ukuran:3M / 5M / 8M / 10M / OEM


    Deskripsi Produk
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 11
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 13
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 15
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 17
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 19
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 21
    Spesifikasi
    item
    nilai
    Suhu Warna (CCT)
    2700K (Putih Anget Lembut)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w)
    90
    Garansi (Taun)
    1-Taun
    Indeks Rendering Warna (Ra)
    60
    Dhukungan Dimmer
    Ora
    Gaya
    Lampu string
    Layanan solusi lampu
    Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam)
    30000
    Wektu kerja (jam)
    30000
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    wenda
    dawa
    5M
    Jeneng Liburan
    festival apa wae
    Suhu kerja (℃)
    -20 ℃ ~ 85 ℃
    Fluks Cahya Lampu (lm)
    60-80LM/W
    Umur Kerja (Jam)
    20000
    Tegangan Input (V)
    AC 220V (± 10%)
    Rating IP
    IP65
    Aplikasi
    Pesta
    Jeneng produk
    Lampu senar E14
    Panganggone
    Dina Festival
    warna LED
    RGB.warna-warni
    Layanan solusi lampu
    Layanan solusi lampu
    Dhukungan dimming
    Ora
    Packing& Pangiriman
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 23
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 25
    Packing: 10 pcs/karton karton ukuran: 48*38*40 CM Bobot reged: 17kgs/CTN
    Profil Perusahaan
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 27
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 29
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 31
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 33
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 35
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 37
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka supplier lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan saka macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Gobe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. We are dumunung ing 317 Yesgo, Building C, No.11, dongqian Lake bagean, yinxian avenue, Ningbo karo akses transportasi trep. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas lan kinerja anti banyu sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen sampeyan milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg. We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing basis saka long-term keuntungan bebarengan. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2019, adol menyang Eropa Kulon (25.00%), Oceania (20.00%), Eropa Lor (20.00%), Eropa Kidul (20.00%), Asia Tenggara (3.00%), Amerika Kidul (2,00%), Eropa Timur (2,00%), Afrika (2,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Timur (2,00%), Asia Kidul (2,00%). Ana total 1-4 wong ing kantor kita.

    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lampu Sabuk, Lampu String

    4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    perusahaan kita minangka supplier lampu Liburan profesional ing Ningbo, China., We are engaged in Outdoor Christmas Decorative lightng .research, design, production, foreign trade and purchasing. We mbukak pabrik kita ing ISO9001: 2000 sistem kualitas, lan paling pr

    5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, EXW, FCA;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
    Jinis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Spanyol, Italia
    VR
    Kualitas 230V kabel karet ruangan E14 bohlam hiasan kanggo lampu motif Produsen | Wenda Deco 39
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect