loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 1
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 2
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 3
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 4
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 5
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 6
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 7
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 1
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 2
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 3
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 4
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 5
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 6
WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led 7

WENDA - Ningbo Lampu Mini Warna-warni E14 0.18 W Pepaya Super Tinggi Lumen Lampu Gaya Edison Bohlam Baterai Lithium Bohlam Lampu Led e14 bohlam led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Diprodhuksi kanthi teknologi paling anyar, Ningbo Mini Lamp Colorful E14 0.18w Pepaya Super High Lumen Lights Edison Style Bulbs Lithium Battery Led Light Bulb rangking ndhuwur ing industri. Asil saka upgrade ing teknologi mbuktekaken banget positif. Ningbo Mini Lamp Colorful E14 0.18w Pepaya Super High Lumen Lights Edison Style Bulbs Lithium Battery Led Light Bulb ditondoi kanthi kualitas sing stabil. Bisa muter nilai paling gedhe ing bidang Lampu LED. Kita nawakake macem-macem layanan desain kanggo mbantu sampeyan entuk apa sing dikarepake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WenDa
    Nomer Model:WD-AR91Aplikasi:lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):14 24
    Fluks Luminous Lampu (lm):100Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25 - 40
    Tipe:Lampu Lilin, E14Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng produk:E14 bohlam pepayaTegangan:14V/24V
    Bahan:PCWarna bohlam:Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber
    Jumlah LED:3 bêsikDaya rate:0.18W / 0.5W
    IP Rate:IP44 anti banyuSertifikat:CE ROHS
    Efikasi Luminous (lm/w):20

    Pepaya bohlam panggantos E14 led bolam kanggo ruangan hiasan Natal

    Kemasan& Pangiriman

     

    Aplikasi

     

     

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk      

    E14 bohlam pepaya

    Jinis         

    E14

    Tegangan          

    14V/24V

    Bahan         

    PC

    Warna bohlam         

    Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber

    Tipe Led    

    DIP/3 pcs

    Rate daya        

    0.18W / 0.5W

    Aplikasi       

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

    IP Rate           

    IP44 anti banyu

    Sertifikat       

    CE ROHS

    Ndeleng produk 

     

     

     

     

     

     

     

     

    Lampirake Sertifikat

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

      Waca perusahaan kita

     

      Waca kauntungan kita

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Werna nampa ngatur. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect