loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 1
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 2
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 3
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 4
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 5
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 6
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 7
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 1
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 2
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 3
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 4
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 5
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 6
WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 7

WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing sasi kepungkur, WENDA wis pengabdian kanggo desain serius lan pangembangan inovatif produk anyar. Iki resmi disebut Waterproof 50cm 100cm snowfall mimpin udan gulung lampu e27 mimpin meteor padusan udan tabung lampu lan Rilis kanggo pasar wiwit dina. Iku caters kanggo pasar manca. Saiki, WENDA isih dadi perusahaan sing berkembang kanthi ambisi sing kuat kanggo dadi salah sawijining perusahaan sing paling kompetitif ing pasar. Kita bakal terus riset lan ngembangaken teknologi anyar kanggo lair saka produk anyar. Uga, kita bakal nangkep ombak larang regane mbukak lan reformasi kanggo narik kawigaten pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):4100K (Putih Netral)Rating IP:IP44
    Tegangan Input (V):220Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):40
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:30cm, 50cm, 100cm
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    jeneng item:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS.
    jeneng produk:Snowfall Natal Light Drop Tube Led Meteor Rain LightsEfikasi Luminous (lm/w):60

     

    Aplikasi

     WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 8WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 10WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 12

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    Lampu meteor salju sing dipimpin (wadah E14 E27 B22)

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 14WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 16

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 18WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 20WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 22

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 24

     

    Cocokake Kabel

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 26

     

     

    Sertifikasi

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 30 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    66 pcs dikemas ing karton, karton ukuran 53.5*35.5*19 cm
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung  
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    WENDA - Waterproof 50cm 100cm snowfall led rain drop lights e27 led meteor shower rain tube lights Hot selling Top 10 32

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect