loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 1
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 2
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 3
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 4
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 5
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 6
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 7
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 1
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 2
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 3
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 4
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 5
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 6
WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu 7

WENDA - iklan ningbo tahan air IP44 kabel putih G50 dipimpin lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan dekorasi luar ruangan lampu peri G50 String lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Investasi abot ing R&D produk pungkasane wis dibayar. WENDA wis kasil mbalek metu seri produk anyar, yaiku iklan ningbo anti banyu IP44 kabel putih G50 mimpin garland string cahya connectable kanggo Natal lan lampu peri hiasan ruangan. Iki pancen unik ing sawetara aspek kalebu tampilan, fitur, lan aplikasi. Kita bisa nggawe produk iki miturut spesifikasi sing tepat. Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Aplikasi:TamanTipe barang:Cahya Strings
    Rating IP:ip44CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70
    Fluks Luminous Lampu (lm):70Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Daya Rated:8.4W
    Jeneng produk:ningbo led G50 senar cahya kanggo natal lan ruangankawat:putih
    dawa:5mbohlam:10 pcs
    globe:susuSertifikat:CE ROHS
    Garansi:2 taun

     

    ad  Ningbo waterproof IP44 kabel putih G50 dipimpin  lampu senar garland sing bisa disambungake kanggo natal lan lampu peri dekorasi ruangan

    Deskripsi Produk

     

    Warna bohlam

    Putih anget, disesuaikan ditampa

    Warna kabel

    ireng, putih

    Tegangan

    230V

    daya dirating

    8.4W

    dawa

    5m ,  10m, selaras ditampa

    Led papan

    0,5m

    Jumlah bolam sing dipimpin

    10,   20, disesuaikan ditampa

    IP:

    44

    warna

    Putih anget

    Suhu warna

    2400K—2500K

    MIO

    500PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    52*40*26 cm (10 pcs/karton) 12kg / karton

    Pangiriman

    10 dina

    Ndeleng produk 

     
     
    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar 

     

     

     
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect