loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 1
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 2
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 3
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 4
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 5
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 6
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 7
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 1
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 2
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 3
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 4
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 5
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 6
WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang 7

WENDA - 1000W 100*10W Spektrum Penuh 3030 Lampu Manik Tanaman Lampu Kontrol Tunggal Hitam USA gudang

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA melu nawakake macem-macem Grow Lights. 1000W 100 * 10W Full Spectrum 3030 Lamp Bead Plant Lamp Single Control Black dikembangake ing premis tren pasar lan titik nyeri pelanggan wis dadi vane anyar ing industri. Ing aspek desain produk, tim desain kita tansah mbayar manungsa waé kanggo rasa pelanggan lan tren industri. Thanks kanggo iki, 1000W 100 * 10W Full Spectrum 3030 Lamp Bead Plant Lamp 1000W 100 * 10W Full Spectrum 3030 Lamp Bead Plant Lamp Single Control Black bisa narik kawigaten manungsa waé kanthi penampilan sing unik. Menapa malih, punika kinerja banget, nggawe worth investasi.

    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):110Indeks Rendering Warna (Ra):90
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):50000Wektu kerja (jam):50000
    Aplikasi:Wiji Miwiti, BLOOM, VEGPPFDμmol/(m2·s):250-350
    Tegangan Input (V):AC85~264VFluks Luminous Lampu (lm):15000-16000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Umur Kerja (Jam):50000
    Bahan Body Lampu:alumuniumRating IP:IP65
    Panggonan Asal:CinaNomer Model:30612805
    Watt:1000WSumber cahya:LED
    Garansi (Taun):1-Taunwarna:Spektrum Lengkap
    Saiki kerja:440MABadan cangkang:Sandblasted Black
    Frekuensi kerja:50 / 60 HZukuran:(12,20 x 8,27 x 2,36)" / (31 x 21 x 6)cm (L x W x H)
    Bobot:5,07 lb / 2,3 kgBahan:Aluminium lan Aluminium Alloy

    Deskripsi Produk

     

    Pambuka Cahya apik kanggo fotosintesis lan bisa ningkatake aktivitas kloroplas, sing dibutuhake kanggo godhong sehat. Iki 1000W 100 * 10W Full Spectrum 3030 Lamp Bead Plant Lamp Single Control Black apik kanggo petani pribadi. Yen sampeyan pengin asil tuwuh sing luwih apik, bukak lampu tuwuh LED 1000W iki. Kanthi menehi cahya ekstra, menang't supaya tetanduran mandheg tuwuh ing wayah wengi. Werna sinar lan dawa gelombang sing dirancang kanthi wajar bakal ngrangsang tuwuh, nalika konsumsi sithik banget. Digawe kanthi bahan premium lan pengerjaan sing apik, nduweni fungsi sterilisasi sing unik, bisa nyuda penyakit tanduran. Kipas internal nggawe cahya tetep ing suhu normal lan njamin umur Ionger. Ngontrol kualitas saben manik lanp, efisiensi lan hemat energi. Apa sampeyan pengin pesen ing kene? Ora mangu-mangu maneh!
    Fitur 1. Tutup kaca nduweni kemampuan transmisi cahya sing kuwat, lan ora bakal dadi kuning amarga suhu sing dhuwur banget kanggo wektu sing suwe.
    2. Iki digawe saka piring wesi lan awet lan tahan kanggo deformasi
    3. Kontrol kualitas saben manik lanp, efisiensi lan hemat energi
    4. Revolusioner boros panas desin kanggo nggayuh cahya umur dawa
    5. Nyedhiyakake tetanduran sampeyan kanthi kabeh gelombang sing perlu kanggo tuwuh sehat saka seding nganti mekar
    6. Nduwe fungsi sterilisasi sing unik, bisa nyuda penyakit tanduran.
    7. Bisa digunakake kanggo tuwuh tanduran njero ruangan, sayuran, selada, tomat lan jamu
    8. Sampurna kanggo omah ijo
    9. Bantuan celonone tuwuh luwih cepet lan luwih apik, ngoptimalake ing-vestment bali saka commercialplant akeh
    10. Kipas internal nggawe cahya tetep ing suhu normal lan njamin umur urip
    Spesifikasi 1. Tegangan Input: AC85 ~ 264V
    2. Daya: 95W
    3: Work Saiki: 440MA
    4. Shell Body: Sandblasted Black
    5. Suhu Lingkungan Kerja -20°-40°
    6. Umur: 50.000 Jam
    7. Frekuensi kerja: 50 / 60 HZ
    8. Warna Full Spectrum
    9. Lumen: 10230lm
    10. Ukuran: (12,20 x 8,27 x 2,36)" / (31 x 21 x 6)cm (L x W x H)
    11. Bobot: 5.07lb / 2.3kg
    12. Material: Aluminium lan Aluminium Alloy
    13. Daya LED maksimum: 1000W
    Paket kalebu 1 x Manual Instruksi 
    1 x Kawat Gantung 
    1 x Kabel Daya 
    1 x Led Tanduran Tanduran Lampu
    Gambar rinci

     

    Aplikasi

    Kemasan& Pangiriman

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect