loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 1
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 2
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 3
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 4
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 5
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 6
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 7
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 1
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 2
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 3
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 4
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 5
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 6
Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu 7

Liburan Festoon Lighting 100m Kawat Tembaga Bohlam Lampu Garland Outdoor Led 27 Gantung Patio String Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA nyawisake pirang-pirang taun kanggo ngembangake lan ngasilake Lampu Festoon Liburan 100m Lampu Kawat Tembaga Lampu Garland Outdoor Led 27 lampu senar gantung uga nawakake layanan pelanggan profesional. Holiday Festoon Lighting 100m Copper Wire Bulb Garland Lights Outdoor Led 27 hanging Patio string lights luwih unggul tinimbang produk liyane sing padha ing babagan tampilan, kinerja, lan cara operasi, lan wis diakoni sacara mutlak dening para pelanggan ing pasar, lan umpan balik pasar apik. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA ndhukung Lampu Festoon Liburan sing disesuaikan 100m Kawat Tembaga Bohlam Garland Lampu Outdoor Led 27 lampu senar teras gantung.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-30 nganti 60
    dawa:100m, disesuaikanJeneng Liburan:Natal
    Gaya:1Daya Rated:disesuaikan
    Sertifikat:CE ROHSGaransi:3000h
    Warna kasedhiya:disesuaikan, warniukuran:100m, disesuaikan
    IP Rate:IP65Bahan:Plastik

    Liburan Festoon Lampu 100m Kawat Tembaga Bohlam Garland Lampu Luar Ruangan Led Kereta String Lighte 27 Gantung Patio String Lampu

    Deskripsi Produk

     

    jeneng produk E27 nduwèni bohlam mimpin saka led fairy string E27 lampu sabuk kanggo outdoor nggunakake
    voltase 230v
    dawa 100m karo konektor
    papan wadhah lampu 50 cm
    kualitas wadhah lampu 20 pcs
    werna kabel ireng
    ukuran kabel kawat bulat 2*1.0mm2
    IP 44
    sertifikasi CE ROHE

     

     

     

     

    aplikasi

    Gambar rinci

     
    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

      
     
     
    Kemasan& Pengiriman

     

     

    Informasi Perusahaan

     

     

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

       

       

    bali menyang omah

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect