loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 1
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 2
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 3
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 4
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 5
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 6
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 7
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 1
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 2
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 3
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 4
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 5
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 6
WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk 7

WENDA - Bisa Disambungake Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft Festoon Lighting Kabel Datar Lampu Sabuk

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nalika WENDA langkah menyang pasar sing luwih kompetitif, kita ngerti yen siji-sijine cara kanggo njaga kita luwih dhisik tinimbang pesaing liyane yaiku nambah kekuwatan R&D, nambah teknologi, lan ngembangake produk anyar. Kanthi nangkep titik nyeri pelanggan kanthi akurat, Lampu Festoon Suspended B22 Bulb Outdoor Garland Patio Belt Lights E27 Flat Cable Led String Lights 48ft Festoon Lighting sing dikembangake dening kita wis didhukung lan dipuji dening mayoritas pelanggan ing pasar. Duwe diklumpukake kabutuhan pelanggan lan analisa tren, kita wis ngginakaken kathah ing ngembangaken fitur anyar lan Versatile saka lampu Holiday Liyane ing inovatif ways.Lan WENDA wis dirancang kanggo dadi unik lan cukup atraktif kanggo nyekel manungsa waé.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):85
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):50000Wektu kerja (jam):24
    jeneng item:E27 B22 lampu senar sabuk faltBahan:Kabel Flat Rubber Kab
    Warna kabel:Ireng, PutihSoket qty:10m / 20sockets.10/10sockets
    Dasar soket:E27,B22Dudukan lampu:Bisa dicopot
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:Sabuk E27 Bulb Festoon Lampu Kabel Karet Led String Lampu 48ft

    Disambungake Festoon Suspended B22 bohlam Outdoor Garland Patio Sabuk Lampu E27 Kabel Datar Led String Lampu 48ft

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    FW001

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar 10m 20Soket (ora kalebu bohlam)

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

    Ukuran Kabel:

    H05RN2H-F 2*1.5mm2 (karo plug EU/AU 1.5m)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    Max 15w kanggo saben soket

    dawa:

    10m / 20 Soket

    Jarak:

    50 cm

    Soket:

    E27 b22 Base

    Tipe Led:

    kabeh werna kasedhiya

    Disambungake:

    disambungake 100sets

    Packaging:

    100 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    48*38*40cm/ctn

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    10 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect